GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς κατέληξε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ σε αυτή την απόφαση για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Το σκεπτικό της απόφασης από την Επιτροπή Εφέσεων, για το ντέρμπι που δεν έγινε ποτέ στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, δεν...

Το σκεπτικό της απόφασης από την Επιτροπή Εφέσεων, για το ντέρμπι που δεν έγινε ποτέ στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, το δευτεροβάθμιο όργανο «πάτησε» σε κάτι άλλο σε σχέση με την πρωτόδικη απόφαση και γι’ αυτό την ανέτρεψε.
Συγκεκριμένα, στον «Δικέφαλο του Βορρά» καταλογίστηκε η «μη τέλεση» του αγώνα με τους «ερυθρόλευκους» και όχι η «διακοπή» του. Συνεπώς, από το άρθρο 15 του Πειθαρχικού Κώδικα που δικάστηκε η ομάδα της Θεσσαλονίκης, παρακάμφθηκε το σκέλος που αναφέρεται στην ποινή αφαίρεσης των τριών βαθμών.
Στο μεταξύ, το δικαστήριο αποδέχθηκε τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία, ενώ το παιχνίδι κατακυρώθηκε υπέρ των Πειραιωτών με σκορ 3-0 βάσει του άρθρου 21, παράγραφος 3, για τη μη τέλεσή του με υπαιτιότητα της γηπεδούχου ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση