GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος και Λαζαρίδης «αδειάζουν» τον Κατσίκη

Έντονες είναι οι αντιδράσεις στους ΑΝΕΛ με αφορμή τη δήλωση του Κωνσταντίνου Κατσίκη περί ανταλλαγής των δύο Ελλήνων στρατιωτικών με τους...

Έντονες είναι οι αντιδράσεις στους ΑΝΕΛ με αφορμή τη δήλωση του Κωνσταντίνου Κατσίκη περί ανταλλαγής των δύο Ελλήνων στρατιωτικών με τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς.
Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Καμμένος μιλώντας στο Ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, τόνισε ότι ο κ. Κατσίκης εκφράζει προσωπικές του απόψεις, ενώ του κάλεσε να ζητήσει συγγνώμη από τις οικογένειες των δύο αξιωματικών.
«Είναι προσωπική η άποψη του κ. Κατσίκη. Πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τις οικογένειες των δύο στρατιωτικών, που είναι σαν να τους λέει ότι τα παιδιά τους είναι προϊόν ανταλλαγής. Δεν είναι προϊόν ανταλλαγής οι δύο Έλληνες στρατιώτες που κρατούνται παράνομα από το καθεστώς» επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ . Καμμένος.
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Γιώργος Λαζαρίδης. «Δεν μπορεί να σταθούν τα περί ανταλλαγής… Είναι ανεξάρτητη η δικαιοσύνη, δεν μπορεί να επηρεαστεί από την κυβέρνηση, να σεβόμαστε όλοι τις αποφάσεις της δικαιοσύνης»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση