GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρουαζιέρα στο Ιόνιο για τον Πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ λίγο πριν το γάμο τους

Τις ομορφιές των ελληνικών νησιών θα απολαύσουν λίγο πριν τον γάμο τους, ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ. Όπως αναφέρει η Daily Mail...

Τις ομορφιές των ελληνικών νησιών θα απολαύσουν λίγο πριν τον γάμο τους, ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ.
Όπως αναφέρει η Daily Mail, επικαλούμενη ξενοδόχο, το ζευγάρι θα ταξιδέψει στο Ιόνιο, πριν ενωθεί με τα δεσμά του γάμου, στις 19 Μαΐου.
«Ενημερωθήκαμε ότι ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα σταματήσουν στη Ζάκυνθο για μια μέρα στις αρχές Μαΐου πριν από τον γάμο τους. Είναι τεράστια ευχαρίστηση και τιμή για όλο το νησί. Kαι φυσικά για τη φίλη μας Maria Drogitis που θα είναι ο προσωπικός τους ξεναγός. Οι άνθρωποι του δήμου, όλοι οι κάτοικοι και οι επισκέπτες έχουν τον ίδιο ενθουσιασμό για το όμορφο νησί της Ζακύνθου», έγραψε ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου στο Facebook, σύμφωνα με τη βρετανική ιστοσελίδα.
Αναφέρεται επίσης, ότι το ζευγάρι δε θα διανυκτερεύσει στη Ζάκυνθο.
Κι ενώ το πλήρες δρομολόγιο του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ φυλάσσεται ως μυστικό, λέγεται ότι το ζευγάρι αναμένεται να πετάξει στην Κέρκυρα, τη γενέτειρα του παππού του Χάρι, Πρίγκιπα Φίλιππου. Πιστεύεται ότι το ζευγάρι θα επιβιβαστεί σε ένα γιοτ στην Κέρκυρα και από εκεί θα ταξιδέψει στη Ζάκυνθο και στη Λευκάδα, που είναι το αγαπημένο νησί του πατέρα του Χάρι, Πρίγκιπα Κάρολου.
Το ταξίδι μπορεί επίσης να συμπέσει με την πρώτη επίσημη επίσκεψη του Πρίγκιπα Κάρολου και της Δούκισσας της Κορνουάλης, Καμίλα, στην Ελλάδα, που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 11 Μαΐου, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.
Το πρόγραμμά τους θα περιλαμβάνει παράθεση επίσημου δείπνου, όχι όμως και επίσημη υποδοχή στην Ηρώδου Αττικού, καθώς ο πρίγκιπας Κάρολος δεν είναι αρχηγός κράτους.
Αναμένεται επίσης να επισκεφθούν τον Παρθενώνα, το Μουσείο της Ακρόπολης και αρκετούς άλλους αρχαιολογικούς χώρους στην ελληνική πρωτεύουσα.
Ο Πρίγκιπας Κάρολος, μπορεί επίσης να επισκεφθεί και το Άγιο Όρος, στο οποίο έχει μεταβεί πολλές φορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση