GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νίμιτς για Σκοπιανό: Μεγάλη βελτίωση στις συνομιλίες, αλλά και δύσκολα ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν - ΒΙΝΤΕΟ

Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης στη Βιέννη ανάμεσα στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και τον Σκοπιανό ομόλογό του Νίκολα Ντιμιτρόφ ...

Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης στη Βιέννη ανάμεσα στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και τον Σκοπιανό ομόλογό του Νίκολα Ντιμιτρόφ ο ειδικός διαμεσολαβητής του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς δήλωσε πως «εργαζόμαστε εποικοδομητικά και είμαστε αισιόδοξοι».
Παράλληλα ο κ. Νίμιτς ανέφερε ότι υπάρχει «μεγάλη βελτίωση» στις συνομιλίες ενώ τόνισε ότι υπάρχουν «δύσκολα ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν».
Ακολουθεί η πλήρης δήλωση του Μάθιου Νίμιτς:
«Εργαζόμαστε όλη τη μέρα πολύ εποικοδομητικά. Και αυτό μας επιτρέπει να είμαστε αισιόδοξοι ενόψει του μέλλοντος. Παράλληλα υπήρχε μία παράλληλη συνάντηση διπλωματικών αντιπροσώπων των δύο χωρώ, για να εξετάσουν τα πιο διφορούμενα ζητήματα. Οι συναντήσεις θα συνεχιστούν και στο μέλλον. Υπάρχουν δύσκολα ζητήματα που αντιμετωπίζονται και πρέπει να επιλυθούν, αλλά κατά τη γνώμη μου υπάρχει μεγάλη βελτίωση σε διάφορα ζητήματα και όλα αυτά θα συμβάλουν στη σταθεροποίηση της περιοχής. Ελπίζω να εξακολουθήσουμε να εργαζόμαστε σε ένα τόσο εποικοδομητικό πλαίσιο.
Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ1
Πηγή βίντεο: ΕΡΤ1

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση