GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην εκπομπή "60 λεπτά"

Η σκληρή δουλειά ανέκαθεν χαρακτήριζε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Είτε πρόκειται για μία προπόνηση ή μία ημέρα στην αίθουσα με τα βάρη, είτ...

Η σκληρή δουλειά ανέκαθεν χαρακτήριζε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Είτε πρόκειται για μία προπόνηση ή μία ημέρα στην αίθουσα με τα βάρη, είτε για να... πουλήσει γυαλιά στους δρόμους των Σεπολίων.
Ο "Greek Freak" ήταν ο καλεσμένος του Στιβ Κροφτ στην εκπομπή "60 λεπτά" της αμερικανικής τηλεόρασης και συγκίνησε με τα όσα είπε για τα παιδικά του χρόνια και τον αγώνα που έδωσε για να βοηθήσει την οικογένειά του να επιβιώσει.
"Ήταν δύσκολα. Δεν είχαμε πολλά χρήματα, αλλά είχαμε πολλή ευτυχία, οπότε αυτό δεν μας λύγισε. Αυτό με έκανε πιο δυνατό", είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που όταν ρωτήθηκε για το αν ήταν καλός πωλητής είπε γεμάτος σιγουριά: "Ήμουν ο καλύτερος! Ήμουν πολύ καλός σε αυτό!. Ο λόγος ήταν επειδή δεν τα παρατούσα ποτέ".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση