GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντιεξουσιαστές βανδάλισαν τους τοίχους του ΠΑΜΑΚ - ΦΩΤΟ

Βανδαλισμούς στο εξωτερικό μέρος του κτιρίου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καταγγέλλουν οι Πρυτανικές Αρχές του Ιδρύματος. Υπενθυμίζεται...

Βανδαλισμούς στο εξωτερικό μέρος του κτιρίου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καταγγέλλουν οι Πρυτανικές Αρχές του Ιδρύματος.
Υπενθυμίζεται ότι χθες έγινε εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια τοιχογραφίας η οποία δημιουργήθηκε στον εξώστη του φουαγιέ, απέναντι από την κεντρική είσοδο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και η οποία αφηγείται την ιστορία της Θεσσαλονίκης στο χώρο της Μακεδονίας. "Πριν προλάβει να ολοκληρωθεί η χθεσινή εκδήλωση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, που είχε στόχο τη βελτίωση του πανεπιστημιακού περιβάλλοντος και της αισθητικής του, κάποιοι φρόντισαν να καταστήσουν σαφείς τις προθέσεις τους για το μέλλον, γράφοντας συνθήματα στους εξωτερικούς τοίχους του Ιδρύματος", αναφέρεται στην ανακοίνωση της Πρυτανείας, που συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό με τα συνθήματα που γράφτηκαν.
Διευκρινίζεται, δε, πως "κατά πάγια πρακτική του Ιδρύματος, η εξωτερική εμφάνιση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας αποκαταστάθηκε αμέσως".
Δείτε τις φωτογραφίες του thestival.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση