GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πατέρας και κόρη έκαναν σεξ στην πίσω αυλή του σπιτιού τους - Έμεινε "κόκκαλο" ο γείτονας όταν τους είδε και τους...

Ένας 39χρονος πατέρας και η 19χρονη κόρη του συνελήφθησαν στη Φλόριντα των ΗΠΑ όταν ένας γείτονας τους είδε να κάνουν σεξ στην πίσω αυλή ...

Ένας 39χρονος πατέρας και η 19χρονη κόρη του συνελήφθησαν στη Φλόριντα των ΗΠΑ όταν ένας γείτονας τους είδε να κάνουν σεξ στην πίσω αυλή του σπιτιού τους και ειδοποίησε την αστυνομία στις 18 Φεβρουαρίου.

Όπως γράφει η "Daily Mail" o Justin Bunn και η κόρη του Taylor Bunn συνελήφθησαν την περασμένη Τρίτη στης 11 το πρωί και αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για αιμομιξία και παράνομη σεξουαλική επαφή.

Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας ο γείτονας του "παράνομου ζευγαριού" ισχυρίζεται ότι είδε τον πατέρα και την κόρη του να κάνουν σεξ και μάλιστα στην ιεραποστολική στάση.

Πρόκειται ξεκάθαρα για το Ηλέκτρειο σύμπλεγμα αφού αμφότεροι ομολόγησαν πως έκαναν συναινετικό σεξ είπαν ωστόσο ότι ήταν ένα απομονωμένο περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση