GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατέθεσε την έφεση ο ΠΑΟΚ και ζητά άμεση εκδίκαση

Όπως ακριβώς αναμενόταν, μετά την πρωτόδικη απόφαση, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ άσκησε έφεση και περιμένει να εκδικαστεί το συντομότερο δυνατόν. Μετά τη...

Όπως ακριβώς αναμενόταν, μετά την πρωτόδικη απόφαση, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ άσκησε έφεση και περιμένει να εκδικαστεί το συντομότερο δυνατόν.
Μετά την απόφαση από το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Λίγκας, η ομάδα του Δικεφάλου τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών, έχασε με 0-3 το ματς και της επιβλήθηκε δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.
Στις τάξεις του ΠΑΟΚ έκαναν λόγο για μια προαποφασισμένη απόφαση και προχώρησαν σήμερα σε έφεση με την μορφή του κατ’ επείγοντος και πλέον περιμένουν την ανακοίνωση από την Εφέσεων.
Οι "ασπρόμαυροι" θέλουν να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες για να... ρίξουν την ποινή που τους επιβλήθηκε σε πρώτη φάση τόσο για την αφαίρεση βαθμών όσο και για την πιθανότητα να παίξουν με τον κόσμο στο πλευρό τους, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, το οποίο μοιάζει κομβικό για την εξέλιξη του πρωταθλήματος.
Στα γραφεία της Μ. Ασίας ευελπιστούν πως η υπόθεση θα εκδικαστεί ως το τέλος της εβδομάδας, αν γίνεται την Πέμπτη, προκειμένου να προλάβουν τα χρονικά περιθώρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση