GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πονοκέφαλο προκαλεί στην κυβέρνηση η καθυστέρηση στην υλοποίηση των προαπαιτούμενων

Μόλις 12 από τα 88 προαπαιτούμενα έχουν καλυφθεί μέχρι στιγμής και τα χρονικά περιθώρια ως το τέλος Μαΐου- για να υπάρξει τεχνική συμφωνί...

Μόλις 12 από τα 88 προαπαιτούμενα έχουν καλυφθεί μέχρι στιγμής και τα χρονικά περιθώρια ως το τέλος Μαΐου- για να υπάρξει τεχνική συμφωνία (Staff Level Agreement)-φαντάζουν εξαιρετικά στενά.
Η πορεία υλοποίησης των προαπαιτούμενων της δ' αξιολόγησης ήταν το αντικείμενο της τηλεδιάσκεψης που έγινε, το βράδυ της Τρίτης, στο υπουργείο Οικονομικών, μεταξύ κυβερνητικών στελεχών και εκπροσώπων των θεσμών.
Ευρωπαϊκές πηγές σημειώνουν, ότι 10 - 12 προαπαιτούμενα είναι πρακτικά αδύνατο να καλυφθούν εντός του Προγράμματος και θα συμπληρώσουν το "πακέτο" των μεταρρυθμίσεων, που θα συνοδέψουν τη μεταμνημονιακή επιτήρηση.
Το Κτηματολόγιο, οι αποκρατικοποιήσεις (ειδικά στην Ενέργεια), η πλήρης λειτουργία του νέου συστήματος των αναπηρικών επιδομάτων (επί του παρόντος πιλοτικά), οι παρεμβάσεις στις απαλλαγές για μετακινήσεις με ΜΜΜ, οι τοποθετήσεις των νέων Διευθυντών στο Δημόσιο, είναι μερικά από τα προαπαιτούμενα, των οποίων η υλοποίηση θα ξεπεράσει το όριο του τρέχοντος Προγράμματος.
Πηγή: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση