GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκινημένη η Μερόπη Τζούφη: Αισθάνομαι βαρύ το καθήκον - ΒΙΝΤΕΟ

Σύσσωμη η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων υποδέχθηκε πριν από λίγο τη νέα υφυπουργό, Μερόπη Τζούφη, με τον υπουρ...

Σύσσωμη η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων υποδέχθηκε πριν από λίγο τη νέα υφυπουργό, Μερόπη Τζούφη, με τον υπουργό, Κώστα Γαβρόγλου, να της εύχεται υπομονή και επιμονή.
"Είναι τιμή για μένα η απόφαση του Πρωθυπουργού, αλλά και του υπουργού Παιδείας, να με προτείνει για την ανάληψη αυτής της θέσης" είπε η κ. Τζούφη και σημείωσε:
"Είμαι συγκινημένη που είμαι εδώ μαζί σας, σε ένα ρόλο που θα κάνω κάθε προσπάθεια να μπορέσω να ανταποκριθώ στις ανάγκες και στις ευθύνες του. Όπως είπε και ο υπουργός μας ενώνουν κοινές διαδρομές και προσπάθειες που γίνονταν και που αφορούσαν κυρίως στους αγώνες που δόθηκαν στον χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ προς όλους είναι ότι θα κάνω καθετί, θα επιδείξω εργατικότητα, διάθεση συνεννόησης, συναίνεσης, χρειάζομαι βοήθεια από όλους σας, είναι καινούργια πράγματα που δεν τα ξέρουμε και δεν τα έχουμε διαχειριστεί και ευελπιστώ ότι με τη συλλογική προσπάθεια, νομίζω ότι θα μπορέσουμε κάποια πράγματα τουλάχιστον να τα υλοποιήσουμε και να τα προχωρήσουμε".
Η νέα υφυπουργός Παιδείας υποσχέθηκε ότι θα επιδείξει εργατικότητα και εξέφρασε την ελπίδα "με συλλογική προσπάθεια, να υλοποιηθούν μεταρρυθμίσεις που έχουμε ανάγκη, τόσο εμείς, αλλά κυρίως η νέα γενιά" και κατέληξε λέγοντας: "Αισθάνομαι βαρύ το καθήκον".
Δείτε το βίντεο:

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: YouTube/ Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση