GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτοψία Μητσοτάκη μετά τους βανδαλισμούς στην Ερμού - Τι δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ - ΦΩΤΟ

Στον εμπορικό δρόμο της Ερμού στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να ενημερωθεί για τους βανδαλισμούς καταστημάτων που προέβησαν οι αυτοαπ...

Στον εμπορικό δρόμο της Ερμού στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να ενημερωθεί για τους βανδαλισμούς καταστημάτων που προέβησαν οι αυτοαποκαλούμενοι αναρχικοί, ως ένδειξη αλληλεγγύης στον Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου, βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο πρόεδρος της ΝΔ συνομίλησε με καταστηματάρχες και εξαπέλυσε επίθεση στην Κυβέρνηση, την οποία κατηγόρησε πως δείχνει ανοχή στα φαινόμενα βίας και ανομίας. «Εδώ, στο κέντρο της Αθήνας, στην Ερμού, οι γνωστοί άγνωστοι ήρθαν, έσπασαν, βανδάλισαν και έφυγαν ανενόχλητοι. Το έχουν ξανακάνει πολλές φορές και απειλούν ότι θα το ξανακάνουν και πάλι στο μέλλον. Όλα αυτά συμβαίνουν με την αποκλειστική ευθύνη μίας κυβέρνησης, η οποία ανέχεται τα φαινόμενα ανομίας και ανέχεται να απειλούνται ζωές και περιουσίες Ελλήνων πολιτών» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.
«Θέλω, για άλλη μία φορά, να διαβεβαιώσω ότι όλα αυτά τα φαινόμενα θα σταματήσουν. Ο νόμος και η τάξη θα επανέλθουν και οι Έλληνες πολίτες -όπου και αν βρίσκονται- θα αισθάνονται, και πάλι, ασφαλείς» πρόσθεσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Δείτε τις φωτογραφίες:




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση