GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ: Οι καταγγελίες Πολάκη αποκάλυψαν το πάρτι διαπλοκής και διαφθοράς που είχε στηθεί στον χώρο της υγείας

...

«Αποκαλυπτικές για το πάρτι διαπλοκής και διαφθοράς που είχε στηθεί στον χώρο της υγείας από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ» είναι οι καταγγελίες στις οποίες προχώρησε, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα σκάνδαλα στην υγεία, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, σχετικά με τους ισολογισμούς του ΚΕΕΛΠΝΟ, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως επισημαίνει, «σύμφωνα με την κατάθεσή του, το έλλειμμα που παρουσιάζει το ΚΕΕΛΠΝΟ, για την περίοδο από το 2007 ως το 2014, ανέρχεται στο ποσό των 227,9 εκατομμυρίων ευρώ!».

«Επιπλέον» συνεχίζει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, «ο Π. Πολάκης κατήγγειλε ότι το 2011 απεγκαταστάθηκε το λογισμικό πρόγραμμα στο οποίο συγκεντρώνονταν τα λογιστικά στοιχεία του οργανισμού, και μέχρι το 2014 ο οργανισμός έπαψε να τηρεί λογιστικά βιβλία!».

«Είναι πλέον ξεκάθαρο πως ο χώρος της δημόσιας υγείας αποτελούσε ένα πεδίο διασπάθισης δημόσιου χρήματος με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των κάθε λογής πελατειακών σχέσεων που είχαν αναπτύξει τα δύο αυτά κόμματα. Η ζημία που προκάλεσαν οι πρακτικές αυτές στο δημόσιο σύστημα υγείας είναι ορατή διά γυμνού οφθαλμού» υπογραμμίζει η ανακοίνωση του κόμματος και καταλήγει:

«Από την πρώτη στιγμή, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προχώρησε με αποφασιστικότητα στο ξήλωμα όλου αυτού του κυκλώματος που υπονόμευε το αγαθό της δημόσιας υγείας. Αυτό που εκκρεμεί είναι η λογοδοσία από την πλευρά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για όλες αυτές τις αθλιότητες».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση