GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμίνης: Ζητάω την παρέμβαση του Τσίπρα για τη βία στην Αθήνα - ΒΙΝΤΕΟ

Να παρέμβει προσωπικά, ζήτησε από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, για την αντιμετώπιση των φαινομένων ...

Να παρέμβει προσωπικά, ζήτησε από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, για την αντιμετώπιση των φαινομένων βίας στην πρωτεύουσα.
Ο κ. Καμίνης μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε ότι η Αθήνα δεν μπορεί να βασιστεί ούτε στο ελάχιστο στο «κατ’ ευφημισμόν» υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στον υπουργό Νίκο Τόσκα, τον οποίο κατηγόρησε ότι έχει αφήσει την κατάσταση να «ξεφύγει τελείως από τον έλεγχο».
Κατήγγειλε φαινόμενα εσκεμμένης αβουλίας απέναντι στους αντιεξουσιαστές, λέγοντας χαρακτηριστικά πως όλοι γνωρίζουν ότι κάθε Σάββατο, προγραμματισμένα, «γίνεται της τρελής» στην περιοχή της Τοσίτσα.
Επίσης, άφησε αιχμές κατά του Αλέξη Τσίπρα για την απόφασή του να μην αντικαταστήσει τον κ. Τόσκα στον χθεσινό ανασχηματισμό. «Φαίνεται πως τον θεωρεί πετυχημένο», σχολίασε, ενώ άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για τη στάση της στο πανεπιστημιακό άσυλο.
Η Αθήνα «αδικείται κατάφωρα», ανέφερε. «Εγώ δεν απευθύνομαι πλέον στον κ. Τόσκα», πρόσθεσε.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση