GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έρευνα διέταξε η ΓΑΔΑ μετά τα επεισόδια σε συμβολαιογραφείο για τους πλειστηριασμούς και τους τραυματισμούς διαδηλωτών

Δικογραφία σχηματίζεται από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σχετικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν...

Δικογραφία σχηματίζεται από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σχετικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν σήμερα το μεσημέρι, έξω από συμβολαιογραφείο στο κέντρο της Αθήνας, που είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν πολίτες και αστυνομικοί, όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
Παράλληλα από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής διατάσσεται διοικητική διερεύνηση της υπόθεσης.
Έξω από το συμβολαιογραφικό γραφείο, είχαν συγκεντρωθεί μέλη της Λαϊκής Ενότητας Ενότητας και του κινήματος «Δεν πληρώνω» προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τη διενέργεια των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Ανακοινώνεται ότι μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν σήμερα το μεσημέρι, έξω από συμβολαιογραφείο στο κέντρο της Αθήνας, με συνακόλουθους τραυματισμούς ιδιωτών και αστυνομικών, σχηματίζεται δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Παράλληλα από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής διατάσσεται διοικητική διερεύνηση της υπόθεσης".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση