GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο θείος του λοχία Κουκλατζή: Θέλω να ελπίζω ότι σύντομα θα αγκαλιάσουμε τα παιδιά μας - ΒΙΝΤΕΟ

"Θέλω να ελπίζω ότι σύντομα θα λήξει η ιστορία και θα αγκαλιάσουμε τα παιδιά μας" είπε μεταξύ άλλων ο θείος του λοχία Δημήτρη Κ...

"Θέλω να ελπίζω ότι σύντομα θα λήξει η ιστορία και θα αγκαλιάσουμε τα παιδιά μας" είπε μεταξύ άλλων ο θείος του λοχία Δημήτρη Κουκλατζή, Χρήστος Κουκλατζής, μιλώντας στον ΑΝΤ1.
"Βλέπουμε ότι το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας είναι μαζί μας και αυτό είναι πολύ ανησυχητικό για την κατάσταση την οποία βρισκόμαστε. Η ψυχολογία μας μία ανεβαίνει, μία κατεβαίνει, τη μία βλέπουμε κάποιες ακτίδες ελπίδες, την άλλη ακούμε πράγματα χειρότερα" σημείωσε ο κ. Κουκλατζής και πρόσθεσε:
"Δεν πιστεύω ότι έγινε μία τέτοια παραβίαση, εάν έγινε κάτι κατά λάθος θα ήταν μερικά μέτρα. Εμείς είμαστε από τους ανθρώπους που πραγματοποιούμε τον όρο 'καλή γειτονία', πηγαίνουμε πολύ συχνά στην Αδριανούπολη, είναι και πατρίδα των προγόνων μας, έχουμε φίλους εκεί και ελπίζαμε ότι οι άνθρωποι από εκεί θα μπορούσαν και λόγω της γειτονίας μας να συμπεριφερθούν στα παιδιά με αξιοπρέπεια και ελπίζουμε αυτό να το κατανοήσουν σε κάποια φάση".
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση