GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βούτυρο στο ψωμί των τουρκικών ΜΜΕ οι δηλώσεις Κατσίκη: Στριμώχτηκαν στη γωνία και προσφέρουν ανταλλαγή

Οι Τούρκοι αποθεώνουν τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, Κώστα Κατσίκη για τις δηλώσεις που έκανε το πρωί στον ΣΚΑΪ και πρότεινε ανταλλαγή των δύο Ελ...

Οι Τούρκοι αποθεώνουν τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, Κώστα Κατσίκη για τις δηλώσεις που έκανε το πρωί στον ΣΚΑΪ και πρότεινε ανταλλαγή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών με τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς εκφράζοντας, όπως είπε στο enikos.gr, ότι: «μια προσωπική σκέψη σε μια υποθετική ερώτηση, δεν είναι θέση του κόμματος, ούτε του προέδρου».
Η φιλοκυβερνητική εφημερίδα, Yeni Akit, αναφέρει ότι «οι Έλληνες στριμώχτηκαν στη γωνία και μιλούν για ανταλλαγή», ενώ στο ίδιο ύφος κινείται και η Hurriyet.

Το άρθρο έχει τον τίτλο «Πρόταση για ανταλλαγή των Ελλήνων με τους Τούρκους στρατιωτικούς». Περιλαμβάνει τις δηλώσεις του Έλληνα βουλευτή αλλά και την αντίδραση του Δημήτρη Καμμένου, ο οποίος κάλεσε τον κ. Κατσίκη να ζητήσει συγγνώμη από τις οικογένειες των δύο Ελλήνων που βρίσκονται στη φυλακή στην Αδριανούπολη. Η τουρκική εφημερίδα τονίζει επίσης ότι είναι η πρώτη φορά που αυτό συζητείται ανοιχτά.

«Το είπαν για πρώτη φορά! Το μέλος της Βουλής, Κώστας Κατσίκης μίλησε για ανταλλαγή ανοιχτά» αναφέρει και η yenihaber, αναφέροντας τις δηλώσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση