GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπαδημητρίου: Φεύγω σε μια κρίσιμη περίοδο κάτω από απρόσμενες περιστάσεις και χωρίς να έχω ολοκληρώσει το έργο μου - ΒΙΝΤΕΟ

Για προσπάθεια να δημιουργήσει μία νέα νοοτροπία έκανε λόγο ο απερχόμενος υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου κατά την τελετή π...


Για προσπάθεια να δημιουργήσει μία νέα νοοτροπία έκανε λόγο ο απερχόμενος υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής στον Γιάννη Δραγασάκη, ενώ πρόσθεσε ότι ήξερε πολύ καλά τα προβλήματα όταν αποφάσισε να έρθει.
"Φεύγω σε μια κρίσιμη για την οικονομία περίοδο, κάτω από απρόσμενες περιστάσεις χωρίς να έχω ολοκληρώσει πλήρως το έργο το οποίο ανέλαβα. Αλλά πιστεύω πως αφήνω πίσω μου ένα χρήσιμο έργο που είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσει και θα επεκτείνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο Γιάννης Δραγασάκης" τόνισε ο κ. Παπαδημητρίου.
"Αποτέλεσε τιμή από την πρώτη στιγμή να υπηρετήσω τη χώρα μου. Πολλές φορές επικρίθηκα ότι δεν αποδέχθηκα την ελληνική πραγματικότητα. Έκανα λάθος. Ήξερα πολύ καλά τα προβλήματα όταν αποφάσισα να έρθω, απλά όλο αυτό το διάστημα αποφάσισα με τη στάση να βοηθήσω στη διαμόρφωση μιας νέας νοοτροπίας" πρόσθεσε.
"Ο Γιάννης Δραγασάκης θα έχει την ευτυχία να υπογράψει τις αλλαγές του νόμου για τις ανώνυμες εταιρίες, ο οποίος εκσυγχρονίζεται μετά από 98 χρόνια. Αν με ενδιέφερε να περάσει το όνομα μου στην ιστορία μόνο και μόνο γι’ αυτό θα τον ζήλευα", είπε σε μία αποστροφή της ομιλίας του.
Επίσης, ο κ. Παπαδημητρίου σημείωσε ότι η Ελλάδα διαθέτει σημαντικό δυναμικό μορφωμένων ανθρώπων που "δεν θα πρέπει να τους αφήσουμε να παραιτηθούν από το αύριο".
Ιδιαίτερη μνεία έκανε στον αναπληρωτή υπουργό Αλέξη Χαρίτση, ενώ ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό. "Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τη δυνατότητα που μου έδωσε να συμβάλλω στην βελτίωση των επιχειρηματικών δυνατοτήτων της χώρας. Εύχομαι τη καλύτερη δυνατή συνέχεια στον κ. Δραγασάκη και θέλω να ξέρει ότι πάντα θα είμαι στη διάθεσή του από όποια θέση και να βρίσκομαι".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση