GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κέλλυ Σακάκου: Ένας χρόνος από τον θάνατό της - Το τρισάγιο από τους φίλους της

Ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που έφυγε από τη ζωή η Κέλλυ Σακάκου και σήμερα οι φίλοι της τέλεσαν τρισάγιο στη μνήμη της, στο Νεκροτ...

Ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που έφυγε από τη ζωή η Κέλλυ Σακάκου και σήμερα οι φίλοι της τέλεσαν τρισάγιο στη μνήμη της, στο Νεκροταφείο της Νέας Σμύρνης.
Ο στενός της φίλος και δημοσιογράφος, Δημήτρης Γκοσμάνης, είχε αποκαλύψει ότι η Κέλλυ Σακάκου είχε χάσει τη φωνή της από τον περασμένο καλοκαίρι και ότι έπασχε από τη νόσο Πάρκινσον.
Η ίδια σε δηλώσεις της, είχε εμφανιστεί υπό μεγάλη ψυχολογική πίεση έπειτα από τον θάνατο του συζύγου της.

Η Κέλλυ Σακάκου γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη. Εκεί ήταν και το πατρικό της. Πέρασε όμορφα παιδικά χρόνια ως μοναχοπαίδι.
Ήταν αριστούχος στην «Ευαγγελική Σχολή» της Νέας Σμύρνης, ενώ στη συνέχεια αποφοίτησε από τη σχολή «Κατσέλη» όπου σπούδασε ηθοποιός.
Σπούδασε δραματική τέχνη και δημοσιογραφία και εργάστηκε στην Τηλεόραση, στο Ραδιόφωνο, στη Διαφήμιση και στον Τύπο.
Συγκεκριμένα, εργάστηκε για 30 χρόνια στη δημόσια τηλεόραση (ΕΡΤ) και συμμετείχε σε πολλές εκπομπές της ιδιωτικής τηλεόρασης.
Η παρουσία της στην ΕΡΤ σφράγισε τις δεκαετίες 1970 και 1980. Ήταν μία από τις πιο αναγνωρίσιμες παρουσιάστριες της Ελληνικής τηλεόρασης.
Άφησε την τελευταία της πνοή στις 8 Ιανουαρίου 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση