GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προκαλεί ξανά ο Ερντογάν: Ξεκινάμε έρευνες για υδρογονάνθρακες ανοιχτά της Κύπρου

Έρευνες στην κυπριακή ΑΟΖ προανήγγειλε την Τρίτη με δηλώσεις του ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η Άγκυρα ναυπήγησε ...

Έρευνες στην κυπριακή ΑΟΖ προανήγγειλε την Τρίτη με δηλώσεις του ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η Άγκυρα ναυπήγησε ένα από τα μεγαλύτερα πλοία ερευνών στον κόσμο και ξεκινά σύντομα για τη Μεσόγειο.
Ο Ερντογάν οποίος συμμετείχε, μαζί με τον Πρωθυπουργό Μπιναλί Γιλντιρίμ, σε συνέδριο για την αξιοποίηση των υδρογονανθράκων, διεμήνυσε ότι είναι ξεκάθαρη η στάση της Τουρκίας για τις έρευνες που γίνονται ανοιχτά της Κύπρου και κανείς δεν μπορεί να παραβιάζει τα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων.
«Ελπίζω να έχουν μάθει το μάθημά τους από την ξεκάθαρη στάση μας σχετικά με τις απόπειρες γεωτρήσεων που διεξάγονται ανοιχτά της Κύπρου παρά την αντίθεση της Τουρκίας» ανέφερε, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο Τούρκος Πρόεδρος.
«Ποτέ δεν θα επιτρέψουμε σε κάποιους να συμπεριφέρονται τυχοδιωκτικά στο άμεσο περιβάλλον μας, ειδικά στο Αιγαίο και στην Κύπρο» προειδοποίησε.
Ο Ταγίπ Ερντογάν πρόσθεσε ότι κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στην Αφρίν της Συρίας έχουν εξουδετερωθεί 3.655 «τρομοκράτες».
Πηγή ρεπορτάζ: ΣΚΑΪ, real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση