GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ! Τι είπε (μπροστά στις κάμερες) η Σ. Κούκλατζη στον Κουβέλη

Τους γονείς των δύο στρατιωτικών που συνελήφθησαν στον Έβρο από τις τουρκικές αρχές και παραμένουν επί 12 ημέρες κρατούμενοι, συνάντησε ...

Τους γονείς των δύο στρατιωτικών που συνελήφθησαν στον Έβρο από τις τουρκικές αρχές και παραμένουν επί 12 ημέρες κρατούμενοι, συνάντησε στην Ορεστιάδα ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Φώτης Κουβέλης το πρωί της Τρίτης.

Ο κ. Κουβέλης μιλώντας με τους γονείς συζήτησε την κατάσταση, όπως διαμορφώνεται και διαβεβαίωσε πως η προσπάθεια της ελληνικής κυβέρνησης είναι συστηματική και επίμονη προκειμένου τα δύο στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων να επιστρέψουν στην χώρα, και πως αναμένεται η επιστροφή τους να είναι γρήγορη. Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας διαβεβαίωσε τους γονείς των δύο στρατιωτικών πως από την πλευρά της κυβέρνησης γίνεται ό,τι είναι δυνατόν για να επιστρέψουν. "Αντιλαμβάνομαι ότι είστε γονείς και πονάτε, όλοι μας πονάμε γι' αυτή την υπόθεση, αλλά πολύ περισσότερο εσείς" είπε ο κ.Κουβέλης.

Η μητέρα του ΕΠΟΠ Λοχία Δημήτρη Κούκλατζη, σε έντονη συγκινησιακή φόρτιση απευθυνόμενη στον υπουργό τον ρώτησε: "Αν ήταν το δικό σας παιδί, τι θα κάνατε; Τι περισσότερες προσπάθειες θα κάνατε.."

«Αντιλαμβάνομαι ότι είστε γονείς και πονάτε αλλά να ξέρετε ότι κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να επιστρέψουν στη χώρα» είπε συγκεκριμένα ο κ. Κουβέλης με τη μητέρα του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη να ξεσπάει μπροστά στις κάμερες. «Αν ήταν το δικό σας παιδί;»
Η Σοφία Κούκλατζη απευθύνθηκε στο Φώτη Κουβέλη την ώρα που οι τηλεοπτικές κάμερες έγραφαν: «Αν ήταν το δικό σας παιδί κύριε Κουβέλη τι θα κάνατε; Τι περίσσότερες προσπάθειες θα κάνατε;»
Εκείνη τη στιγμή διακρίνεται το χέρι ένστολου να προσπαθεί να συγκρατήσει τη μητέρα του λοχία για να μην ξεφύγει το επεισόδιο.

Το επίμαχο στιγμιότυπο με τη μητέρα του λοχία Κούκλατζη

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση