GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν υπάρχουν λέξεις γι' αυτό το βλέμμα...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Ο ανθρωπισμός είναι νεκρός... Δεν είμαστε τίποτα μπροστά σε αυτή τη μεγάλη ΜΑΝΑ που πέντε παιδιά της ή...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας


Ο ανθρωπισμός είναι νεκρός...

Δεν είμαστε τίποτα μπροστά σε αυτή τη μεγάλη ΜΑΝΑ που πέντε παιδιά της ήταν...
στρατιώτες, υπηρετούσαν θητεία στην Πατρίδα και μαρτύρησαν για την Πατρίδα, σε ένα ιμπεριαλιστικό πόλεμο.
Ποιος μπορεί άραγε να περιγράψει αυτό το βλέμμα;
Αυτή η Μάνα ενσαρκώνει στη σημερινή εποχή την Κυρά Προστάτιδα της Συρίας και το αίμα των παιδιών της ποτίζει το δένδρο της Λευτεριάς κι Ανεξαρτησίας.
Στο μεταξύ διαδήλωσαν στην Αθήνα, όχι για τις μανάδες των 250.000 νεκρών της Συρίας από την "αραβική άνοιξη made in USA", αλλά για τους Κούρδους της Συριακής πόλης Αφρίν, που την παρέδωσαν αμαχητί και με εντολή των ΗΠΑ στους μισθοφόρους του τουρκικού φασιστικού καθεστώτος.
Έλληνες διαδηλωτές εξέφρασαν τη διεθνιστική τους αλληλεγγύη στους Κούρδους που εκπαίδευσαν κι εξόπλισαν, μαζί με τον "ελεύθερο συριακό στρατό"-FSA και σε κοινά στρατόπεδα εκπαίδευσης, Αμερικανοί, Άγγλοι κι ισραηλινοί "στρατιωτικοί σύμβουλοι"!
Κανένας και καμία από τους διαδηλωτές δεν αναρωτήθηκε γιατί αυτή η συμπαράσταση εκφράζεται ΜΟΝΟΝ από την ευρωπαϊκή "ανανεωτική αριστερά" κι από ΚΑΝΕΝΑ Εθνικοαπελευθερωτικό Κίνημα, ή χώρες όπως η Κούβα, η Βενεζουέλα, η Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας, ή Κομμουνιστικό Κόμμα κι όχι "αριστερό' κόμμα.
 
Την ίδια ώρα που στην Αθήνα κι αλλού διαδηλώνουν υπέρ των Κούρδων του YPG, σε κατεχόμενα Συριακά εδάφη από τους Κούρδους δημιουργείται η 21η αμερικάνικη βάση ανατολικά της Mejadin και πολύ στη μεγαλύτερη παραγωγική μονάδα άντλησης πετρελαίου της Συρίας, την al-Omar.
Εκεί οι κατοχικές ορδές των Κούρδων με το όπλο στο χέρι συνδράμουν τους Αμερικανούς στη φύλαξη των έργων κατασκευής μιας νέας αμερικάνικης βάσης στο έδαφος της Συρίας.
Μάλιστα η 'Euphrates Post' δημοσιοποιεί και βίντεο ντοκουμέντο από τις εργασίες.


Κι όμως στην Αθήνα διαδήλωσαν για την "Αφρίν που έπεσε". Μάλλον βραχυκύκλωσαν οι διαδηλωτές γιατί H Αφρίν δεν έπεσε... παραμένει κατεχόμενη!
Η Αφρίν θα επιστρέψει εκεί που ανήκει: στη Συριακή μάνα!

Παραστατικός για την "πτώση της Αφρίν" ο Bashar Al Jaafari, ο Σύρος πρέσβης μόνιμος αντιπρόσωπος στον ΟΗΕ μιλώντας σήμερα στους δημοσιογράφους:
«Η τουρκική επίθεση στην Αφρίν είναι ένα Χολυγουντιανό σόου του ΝΑΤΟ. Το ΝΑΤΟ προστατεύει την Τουρκία κι αυτή η παράσταση πουλάει μόνον στην Άγκυρα κι αλλού. Η Τουρκία πράττει σε πλήρη συμφωνία με τους Αμερικανούς» (δες και πηγή "hispantv", όπως και Αφρίν... οι Κούρδοι αρνήθηκαν τη βοήθεια Άσαντ!).
Κατανοητό γιατί η ηγεσία του YPG παρέδωσε με αμερικάνικη διαμεσολάβηση αμαχητί την Αφρίν;
Βέβαια όλα αυτά ουδόλως απασχολούν τους σημερινούς διαδηλωτές της Αθήνας, αφού οι "ηγέτες" των αριστερών οργανώσεων γνωρίζουν πως παίζεται το "παιχνίδι" και η "επαναστατική γυμναστική" είναι ένα χρήσιμο "φάρμακο" για τους οπαδούς.


Τρεις φωτογραφίες από την εξέλιξη της "αραβικής άνοιξης" στη Συρία (Μάρτης 2011 - Μάρτης 2018) που τα λένε όλα!
1. Οι σημαίες των "μετριοπαθών" τζιχαντιστών, του "ελεύθερου συριακού στρατού"-FSA και του τουρκικού φασιστικού καθεστώτος (επισήμως υποστηριζόμενοι από τη δύση και τον Νατοϊκό οργανισμό "Φίλοι της Συρίας", όπου συμμετέχει και συνεισφέρει -ακόμη κι οικονομικά- η Ελλάδα. ανεμίζουν σε μπαλκόνι της Αφρίν...
2. Μέχρι χθες οι σημαίες των "ηρωικών" Κούρδων αυτονομιστών ανέμιζαν στα μπαλκόνια μαζί με τις σημαίες του του "ελεύθερου συριακού στρατού"-FSA, με τις ευλογίες και προστασία από τις ΗΠΑ...
3. Μέχρι χθες οι σημαίες των "ηρωικών" Κούρδων αυτονομιστών, των "μετριοπαθών" τζιχαντιστών, του "ελεύθερου συριακού στρατού"-FSA... για να πέσει το "αιμοσταγές καθεστώς Άσαντ"...
Τα συμπεράσματα στον αναγνώστη που γνωρίζει ανάγνωση και δεν φοράει παραμορφωτικά γυαλιά.

H εκδίκηση της Ιστορίας
«Όλβιος όστις ιστορίης έσχεν μάθησιν»
Ευριπίδης, 480 - 406 π.Χ.
(Τυχερός αυτός που διδάχτηκε ιστορία)
Τον ρόλο των Κούρδων που διαχρονικά υπηρέτησαν τους Νεότουρκους είχαμε επισημάνει: Βραχυκυκλωμένη "αριστερά” ή ο “ιός” της παγκοσμιοποίησης;
7 Αυγούστου του 1933 στη Σιμέλε η Γενοκτονία των Ασσυρίων (H Σφαγή Ασσυρίων... το ξεχασμένο Ολοκαύτωμα!), όπου η Τουρκία χρησιμοποιεί πρωτίστως φυλές ατάκτων Κούρδων που μετέφεραν από την Ανατολή για να χρησιμοποιηθούν ως δολοφόνοι, με αντάλλαγμα να οικειοποιηθούν περιουσίες λαών που σφαγίασαν για λογαριασμό των σουλτάνων. Οι Τούρκοι επιτρέπουν στους σφαγείς Κούρδους μόνον το πλιάτσικο, που όπως βλέπουμε σε αγγλική εφημερίδα εποχής, πλιατσικολογούν ακόμη και τα πτώματα των χριστιανών θυμάτων τους.
Η Τουρκία και στις Γενοκτονίες του Ποντιακού ελληνισμού, των Αρμενίων και του ελληνισμού της Μικρά Ασίας, χρησιμοποιεί ως φονιάδες πρωτίστως  τους Κούρδους (γνωστοί κι ως Τσέτες). Η ανταμοιβή τους για τις σφαγές ήταν πάντα το πλιάτσικο κι όχι η γη κι ο ορυκτός πλούτος.
Η"επίσημη" ιστοριογραφία γνωρίζει πολύ καλά τα τεχνάσματα απόκρυψης, αποσιώπησης, της έντεχνης αγνόησης αλλά και διαστρέβλωσης της Ιστορίας, όπως γνωρίζουμε κι εμείς στην πατρίδα μας με το "συνωστισμό της Σμύρνης" κ.α.π.
Ειρωνεία ή εκδίκηση της Ιστορίας;
Σήμερα στην Αφρίν, πάντα για λογαριασμό των Τούρκων, το πλιάτσικο είναι δικαίωμα των μέχρι χθες συμμάχων των Κούρδων, των "μετριοπαθών" τζιχαντιστών και του "ελεύθερου συριακού στρατού"-FSA...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση