GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξαρθρώθηκε σπείρα εμπόρων ναρκωτικών που "μοίραζε" τον θάνατο στην πλατεία Εξαρχείων

Στην εξάρθρωση σπείρας Αλβανών εμπόρων ναρκωτικών στην πλατεία Εξαρχείων, προχώρησε η ΕΛΑΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αντιτρομοκρατική Υπ...

Στην εξάρθρωση σπείρας Αλβανών εμπόρων ναρκωτικών στην πλατεία Εξαρχείων, προχώρησε η ΕΛΑΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία κατάφερε να εντοπίσει- αθόρυβα- τα συνολικά 21 μέλη της σπείρας και να αποκτήσει επιπλέον στοιχεία για τη δράση τους. Στη συνέχεια μετέφερε τις πληροφορίες στην Ασφάλεια Αττικής.
Την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος. Οι έμποροι ναρκωτικών, είχαν λάβει μέρος στον πόλεμο της μαφίας με αρκετές υποθέσεις άλλων εμπόρων ναρκωτικών, ενώ είχαν διαπράξει και ληστείες. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, έκαναν και ληστείες. Η ποσότητα ηρωίνης που κατασχέθηκε δεν είναι μεγάλη ενώ βρέθηκαν και φαρμακευτικά δισκία.
Ορισμένοι από τους εμπόρους που συνελήφθησαν, είχαν δεχτεί επιθέσεις και από αντιεξουσιαστές που έκαναν καταδρομικές "εφόδους" εναντίον του εμπορίου ναρκωτικών στην πλατεία Εξαρχείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση