GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Πυρά" Τόσκα σε Καμίνη: Ας αλλάξει καμιά... λάμπα κι ας ασχοληθεί με τα δικά του θέματα

"Δεν σας κρύβω ότι είμαι και θυμωμένος και έχω δώσει και αυστηρές οδηγίες στην ΕΛ.ΑΣ.", είπε ξεκινώντας την συνέντευξή του στον...

"Δεν σας κρύβω ότι είμαι και θυμωμένος και έχω δώσει και αυστηρές οδηγίες στην ΕΛ.ΑΣ.", είπε ξεκινώντας την συνέντευξή του στον Νίκο Στραβελάκη και τον Realfm 97,8 ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.
"Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος με διάφορα περιστατικά, που συνέβησαν το τελευταίο διάστημα. Αναφέρομαι στην αντίδραση της αστυνομίας. Υπήρξαν αποτυχίες, λανθασμένες ενέργειες, υπήρξαν και αδράνειες, οι οποίες καυτηριάστηκαν και δόθηκαν συγκεκριμένες οδηγίες στους υπηρεσιακούς φορείς. Υπήρξε και σχεδιασμός και ορισμένες οδηγίες από εμένα προς τους υπηρεσιακούς φορείς, ώστε να μην γίνουν αυτά που έγιναν. Γι' αυτό μιλάω για αποτυχία και αδράνεια.
Γι' αυτό, από αύριο το πρωί, θα υπάρξουν επιπλέον 200 αστυνομικοί οι οποίοι πήραν οδηγίες και από εμένα και από την φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ οι οποίοι θα ελέγχουν, θα επιτηρούν και θα αστυνομεύουν το κέντρο της Αθήνας. Το επόμενο διάστημα θα αυξηθεί αυτός ο αριθμός των αστυνομικών, πεζές περιπολίες. Έχουν ειπωθεί και οι επιπτώσεις που θα υπάρξουν εφόσον δεν τηρηθούν κατά γράμμα οι οδηγίες οι οποίες έχουν δοθεί. Η Δημοκρατία είναι ισχυρή. Καμιά ανοχή δεν μπορεί να υπάρξει σε παραβατικές συμπεριφορές, πόσο μάλλον σε καταστροφές", τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός.
Όσον αφορά στην επίθεση που εξαπέλυσε ο κ. Καμίνης για τις καταστροφές στο κέντρο της Αθήνας από αντιεξουσιαστές, ο κ. Τόσκας, δεν συγκράτησε τον θυμό του. Εδώ και καιρό έχω επιλέξει να μην έρχομαι σε δημόσια αντιπαράθεση με τον κ. Δήμαρχο, έχω ζητήσει όμως, από τον κ. Καμίνη να ενεργοποιήσει μέτρα της αρμοδιότητας του τα οποία και κρίνει απαραίτητα για την ασφάλεια...Είναι ένα θέμα που ήθελα να κρατήσω χαμηλά, όμως, έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου απέναντι στον συγκεκριμένο άνθρωπο. Πέρα από την πολιτική των καναλιών και των εντυπώσεων υπάρχει και ο χώρος της πράξης. Ας αλλάξει και καμιά λάμπα και δεν νομίζω ότι τον εμποδίζει κανένας, είτε στα Εξάρχεια, είτε και οπουδήποτε αλλού, να ασχοληθεί και με τα θέματα τα δικά του αλλά και με τα βασικά θέματα ασφάλειας τα οποία του ζητάμε να υλοποιήσει".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση