GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καθυστέρησαν δρομολόγια τρένων λόγω... ταύρου

Καθυστερήσεις στην κυκλοφορία των τρένων στην πόλη Χαμ στη δυτική Γερμανία, προκάλεσε χθες ένας... ταύρος που αποφάσισε να δραπετεύσει, κ...

Καθυστερήσεις στην κυκλοφορία των τρένων στην πόλη Χαμ στη δυτική Γερμανία, προκάλεσε χθες ένας... ταύρος που αποφάσισε να δραπετεύσει, καθώς αναζητώντας την ελευθερία του, διέσχισε πολλούς δρόμους αλλά και την κεντρική σιδηροδρομική γραμμή της περιοχής.
Ο Σούλταν, όπως ονομάζεται ο ταύρος αναπαραγωγής, δραπέτευσε κατά τη διάρκεια μιας δημοπρασίας που διεξήχθη σε έκθεση στο Χαμ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της αστυνομίας της περιοχής.
Πολλά τρένα που εκτελούν δρομολόγια κατά μήκος της σιδηροδρομικής γραμμής μεταξύ του Χαμ και της πόλης Ζοστ αναγκάστηκαν να σταματήσουν για λίγο την πορεία τους ή τους επετράπη να κινούνται σε πολύ χαμηλές ταχύτητες.
Μιάμιση ώρα μετά την απόδρασή του, ο Σούλταν οδηγήθηκε πίσω στο αγρόκτημα του ιδιοκτήτη του. Σύμφωνα με τις αρχές, κανείς δεν τραυματίστηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση