GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΕΣΗΕΑ για τον θάνατο του Νίκου Γρυλλάκη

¨Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει με θλίψη την απώλεια του δημοσιογράφου Νίκου Γρυλλάκη, ο οποίος «έφυγε» απρόσμενα, σήμερα ...

¨Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει με θλίψη την απώλεια του δημοσιογράφου Νίκου Γρυλλάκη, ο οποίος «έφυγε» απρόσμενα, σήμερα το πρωί, από τη ζωή, σε ηλικία 55 ετών", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ για τον θάνατο του δημοσιογράφου Νίκου Γρυλλάκη και προσθέτει:
"Ο Νίκος Γρυλλάκης γεννήθηκε στη Γερμανία το 1963 και μεγάλωσε στα Χανιά της Κρήτης. Αφού ολοκλήρωσε τις λυκειακές του σπουδές, φοίτησε στη σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Ηρακλείου.
Η δημοσιογραφία, όμως, τον κέρδισε από πολύ νωρίς κι άρχισε να απασχολείται επαγγελματικά, ήδη από το 1981, σε τοπικές εφημερίδες της Κρήτης, στον Ρ/Σ της ΕΡΑ Χανίων και ως ανταποκριτής στην «Ελευθεροτυπία», τον «Ελεύθερο Τύπο» και την «Βραδυνή». Από το 1986, εργάστηκε στην εφημερίδα «Μεσημβρινή», αρχικά ως ελεύθερος ρεπόρτερ και στη συνέχεια ως ρεπόρτερ του Υπουργείου ΠΕΧΩΔΕ. Παράλληλα, εργάστηκε στον Ρ/Σ «ΚΑΝΑΛΙ ΈΝΑ» και στην ΕΤ1. Επίσης, εργάστηκε για πολλά χρόνια στην «Απογευματινή», στην «Απογευματινή της Κυριακής» και στο «Χρηματιστήριο», ενώ η επαγγελματική του σχέση με την τηλεόραση της ΕΡΤ συνεχίστηκε αδιαλείπτως, μέχρι τον αδόκητο θάνατό του.
Για περισσότερο από 30 χρόνια είχε καθημερινή παρουσία και ατελείωτες ώρες στα ρεπορτάζ, τα δελτία ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές, καλύπτοντας με υπευθυνότητα και συνέπεια κυρίως θέματα περιβάλλοντος, ενέργειας, υποδομών και μεταφορών.
Διετέλεσε εκπρόσωπος των δημοσιογράφων της τηλεόρασης της ΕΡΤ στο Μικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.
Ο Νίκος Γρυλλάκης ήταν μάχιμος ρεπόρτερ, με μεγάλη εμπειρία και κατάρτιση στο αντικείμενό του. Αγαπούσε τη δουλειά του και την έκανε πάντοτε με πάθος και ζήλο. Διακρινόταν για την εργατικότητά του, τη σεμνότητα, το ήθος του καθώς και για τη συναδελφική του αλληλεγγύη. Δυστυχώς, «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά του, στους συναδέλφους και τους φίλους του.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στη σύζυγο και τον μονάκριβο γιο τους, καθώς και στους οικείους του και αποχαιρετά τον εκλεκτό συνάδελφο.
Η κηδεία του Νίκου Γρυλλάκη θα γίνει τη Δευτέρα, 26 Μαρτίου, στις 15.30, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τον Αλίκαμπο Χανίων".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση