GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκτός λειτουργίας αντιδραστήρας σε πυρηνικό εργοστάσιο στη Ρουμανία- Τι συμβαίνει

Ο δεύτερος αντιδραστήρας του πυρηνικού εργοστασίου της Ρουμανίας τέθηκε εκτός λειτουργίας σύμφωνα με ανακοίνωση της Nuclearelectrica. Η α...

Ο δεύτερος αντιδραστήρας του πυρηνικού εργοστασίου της Ρουμανίας τέθηκε εκτός λειτουργίας σύμφωνα με ανακοίνωση της Nuclearelectrica. Η ανακοίνωση αναφέρει ότι ο δεύτερος αντιδραστήρας βγήκε αυτομάτως εκτός λειτουργίας μετά από ένα πρόβλημα που εντοπίστηκε στο ηλεκτρονικό σύστημα.
Η εταιρεία είχε μειώσει τις δυνατότητες του αντιδραστήρα στο μισό την Κυριακή για να αντικαταστήσει εξάρτημα στην αντλία, αλλά τη Δευτέρα είχε αποκατασταθεί η πλήρης λειτουργία του.
"Δεν υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ της συντήρησης που έγινε στις 25 Μαρτίου και στη σημερινή αυτόματη αποσύνδεση του αντιδραστήρα" τόνισε η εταιρεία.
Η Nuclearelectrica διαθέτει δύο αντιδραστήρες στην Cernavoda της Ρουμανίας, που παράγουν περίπου το ένα πέμπτο της ενέργειας που καταναλώνει η χώρα. Η πρώτη μονάδα του εργοστασίου είχε τεθεί εκτός λειτουργίας για 48 ώρες ώστε να διορθωθεί ένα πρόβλημα στα παραγωγικά συστήματα του εργοστασίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση