GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητσοτάκης από ΕΛΚ: Εγώ όπου βρίσκομαι φοράω την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας

Απαντήσεις για μια σειρά από ζητήματα έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αμέσως μετά την παρουσία στην Σύνοδο του ΕΛΚ στις Βρυξέλλες. Ζήτησα απ...

Απαντήσεις για μια σειρά από ζητήματα έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αμέσως μετά την παρουσία στην Σύνοδο του ΕΛΚ στις Βρυξέλλες.
Ζήτησα από το ΕΛΚ να υπάρξει τοποθέτηση για το θέμα των δυο Ελλήνων στρατιωτικών, αν και ακόμη πιο ισχυρή θα είναι μια αναφορά στα συμπεράσματα της Συνόδου Κορυφής είπε ο πρόεδρος της ΝΔ. Η Τουρκία πρέπει να δείξει δείγματα γραφής και να απελευθερώσει τους δυο Έλληνες ακόμα και πριν τη Σύνοδο της Βάρνας που έχει ως βασικό θέμα τις σχέσεις - Τουρκίας.
Να αποφασίσει επιτέλους η κυβέρνηση αν είναι ένα απλό διμερές ζήτημα ή αλλιώς πρέπει να κινητοποιήσουμε άλλες δυνάμεις. Η κυβέρνηση είναι σε αντίφαση.
Σκοπιανό
Κάποιοι επιμένουν να βάζουν μπροστά το καρό από το άλογο στο Σκοπιανό. Εμείς από την πρώτη στιγμή ξεκαθαρίσαμε την στάση μας. Να υπάρχει εκτός των άλλων ρητή δέσμευση για αλλαγή του Συντάγματος και να υπάρξει απαλοιφή των αλυτρωτικών στοιχείων.
Η ΝΔ έχει βάλει το πλαίσιο για το Σκοπιανό που έχω την αίσθηση ότι εντάσσεται με την πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Δεν θα διχάσουμε τους Έλληνες για να ενώσουμε τους Σκοπιανούς.
Ο Αλέξης Τσίπρας διαπραγματεύεται όχι ως επικεφαλής της κυβέρνησης αλλά ως αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ αφού ο Πάνος Καμμένος έχει άλλη άποψη.
Εθνικό μέτωπο
Ο αέρας των Βρυξελλών ή του εξωτερικού μας διευκολύνει να βλέπουμε πιο υπερβατικά αλλά να θυμίσω πως είναι το κλίμα στην Ελλάδα. Ποιος δημιουργεί το κλίμα πόλωσης και δεν εξυπηρετεί τις συνθήκες συναίνεσης που θα ήταν χρήσιμες. Καταλαβαίνετε ότι μέσα σε αυτό το τοξικό κλίμα που καλλιεργεί η κυβέρνηση του κυρίου Τσίπρα δεν υπάρχουν οι συνθήκες για τη δημιουργία ενός μετώπου για τα εθνικά θέματα.
Εγώ όπου βρίσκομαι φοράω την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας. Θυμηθείτε τι έκανε ο κύριος Τσίπρας όταν ήταν στην αντιπολίτευση και κάνετε συγκρίσεις.
Οικονομία
Δεν υπάρχει καμία καθαρή έξοδος. Αν υπάρχει, τότε μονομερώς ο Τσίπρας να ακυρώσει τα δημοσιονομικά μέτρα για το 2019 και 2020 που έχει ψηφίσει ο ίδιος.
Το μόνο που υπάρχει είναι ότι ολοκληρώνεται το πρόγραμμα αλλά αφήνει πίσω του μέτρα και υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα.
Το τίμημα της μεγάλης ζημιάς που έκανε η κυβέρνηση Τσίπρα και ειδικά το πρώτο εξάμηνο του 2015 συνεχίζει να μας ακολουθεί.
Εκλογές
Ελπίζω να γίνουν σύντομα οι εκλογές. Όσο πιο γρήγορα γίνουν εκλογές τόσο το καλύτερο θα είναι για την χώρα. Βλέπετε πως είναι η κατάσταση.
Πως βλέπει η κυβέρνηση την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης, το ρόλο της δημόσιας διοίκησης; Ξεχειλώνει όλες τις δομές της διοίκησης παντού, διορίζουν αντισυνταγματικά.
Όποτε γίνουν οι εκλογές οι Έλληνες δεν θα καταδικάσουν τον κύριο Τσίπρα αλλά θα στηρίξουν εμφατικά τη δίκη μας πρόταση.
Σχέσεις με Ρωσία
Θέλουμε να έχουμε και έχουμε ιστορικά καλές σχέσεις με την Ρωσία. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορούμε να αποκλίνουμε από την ευρωπαϊκή πολιτική απέναντι στην Ρωσία.
Στρατηγική ΝΔ
Υπάρχουν πάντα περιθώρια βελτίωσης. Πρώτη φορά κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει καταθέσει πρόγραμμα για το μεγαλύτερο μέρος των ζητημάτων που απασχολούν τους Έλληνες. Όπου πηγαίνω στην περιφέρεια δεν με ρωτούν για τη.. Novartis, αλλά το γίνεται με τις επενδύσεις, με τις δουλειές και με τους φόρους.
Εκφράζουμε το αισιόδοξο αύριο της χώρας. Αυτό δεν σημαίνει με σταυρωμένα χέρια να βλέπουμε τον κύριο Τσίπρα να μας επιτίθεται. Θα απαντάμε. Θα απαντάμε στα fake news που προέρχονται από το Μαξίμου .
Θα επιμένω να μιλάω θετικά και λιγότερο να ασκώ αντιπολίτευση αλλά θα απαντώ.
Προσφυγικό
Η Ευρώπη πρέπει να αντιμετωπίζει το προσφυγικό με όρους αλληλεγγύης. Έχουμε χρονοβόρα διαδικασία χορήγησης ασύλου βαραίνει την κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση