GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το "κουνελάκι" μίλησε: Τα σκαμπίλια στα οπίσθια του Τραμπ και οι αποκαλύψεις για το προφυλακτικό

Η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, μιλώντας στην εκπομπή 60 minutes, του τηλεοπτικού δικτύου CBS, περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια την δέκα μηνών...

Η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, μιλώντας στην εκπομπή 60 minutes, του τηλεοπτικού δικτύου CBS, περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια την δέκα μηνών σχέση της με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.
Το πρώην κουνελάκι του Playboy, εξήγησε ότι είχε σεξουαλικές συνευρέσεις με τον Τραμπ στο περιθώριο ενός τουρνουά γκολφ στη Λίμνη Τάχο, τον Ιούλιο του 2006. Μάλιστα περιέγραψε τι της είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, όταν την είδε μπροστά του. «Ουάου, εσύ είσαι ξεχωριστή, μου θυμίζεις την κόρη μου, είσαι έξυπνη, όμορφη μια διαφορετική γυναίκα. Μου αρέσεις, μου αρέσεις».
Στη συνέχεια η Ντάνιελς, πρόσθεσε πως είπε στον Τραμπ να κατεβάσει το...παντελόνι του, για να του τις «βρέξει» επειδή ήταν υπερόπτης. «Γύρισε και κατέβασε τα παντελόνια του και το εσώρουχό του και του έδωσα μερικά σκαμπίλια». Ακόμη τόνισε πως παρά το γεγονός ότι δεν την «τραβούσε» σεξουαλικά, συνευρισκόταν μαζί του και μάλιστα χωρίς να παίρνει προφυλάξεις. «Δεν ήμουν θύμα, ήταν κοινή απόφαση» λέει η ίδια, ενώ συμπληρώνει ότι «δεν του ζητούσα τίποτα».
Η ηθοποιός είπε ότι μερικές εβδομάδες αργότερα, την πλησίασε ένας άγνωστος σε χώρο στάθμευσης στο Λας Βέγκας, ενώ είχε μαζί της την κόρη της, μηνών τότε. «Ήρθε ένας τύπος και μου είπε άφησε τον Τραμπ ήσυχο και ξέχνα την ιστορία και μετά έσκυψε και κοίταξε την κόρη μου και είπε. Τι όμορφο κοριτσάκι. Κρίμα να συμβεί κάτι στη μαμά του. Έπειτα έφυγε».
Το tweet της εκπροσώπου της Μελάνια Τραμπ για τη συνέντευξη της πορνοσταρ
«Γνωρίζω ότι τα ΜΜΕ διασκεδάζουν με τις εικασίες και τα πρόστυχα κουτσομπολιά. Θα ήθελα να υπενθυμίσω στον κόσμο ότι υπάρχει ένα ανήλικο παιδί, το όνομα του οποίου θα έπρεπε να μένει εκτός επικαιρότητας με κάθε τρόπο.

Πηγή φωτογραφίας: CBS News/60 Minutes via AP

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση