GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ για τη μητέρα του βρέφους που βρέθηκε πεταμένο στα σκουπίδια

...

Οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής έχουν κληθεί να ελέγξουν περισσότερες από 100 πληροφορίες, σχετικά με το βρέφους βρέθηκε δολοφονημένο μέσα σε κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έχουν λάβει πληροφορίες ακόμη και από την Κρήτη γεγονός που ενδεχομένως να επεκτείνει τις έρευνες και εκτός Αττικής, χωρίς να μπορεί να γίνει κάποια ασφαλής εκτίμηση σχετικά με το πού μένει η μητέρα που γέννησε το παιδί της λίγο πριν κάποιος αποφασίσει να το δολοφονήσει.

"Μπορεί να είναι οπουδήποτε. Προς το παρόν δεν έχει προκύψει κάτι στην περιοχή που εντοπίστηκε στραγγαλισμένο το βρέφος. Συνεχίζουμε να ερευνούμε αυτή την περίεργη υπόθεση", είπαν στον Ελεύθερο Τύπο αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η μητέρα έχει αποκλειστεί από το κάδρο των υπόπτων που ενδεχομένως να δολοφόνησαν το βρέφος, καθώς δεν θα μπορούσε να προβεί σε αυτή την αποτρόπαια πράξη, λόγω της κατάστασης μετά την γέννα.

"Μιλάμε σίγουρα για γέννα μέσα σε κάποιο σπίτι", αναφέρουν οι ίδιες πηγές. Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εκτιμούν πως ενδεχομένως η μητέρα να είναι κάποιο άτομο με αναπηρία ή ακόμη και ανήλικη. Εκτιμάται πως μπορεί να της αφαιρέθηκε διά της βίας το παιδί ή να μην είχε γνώση του τι ακριβώς έκανε κάποιο συγγενικό της πρόσωπο ή κάποιος σύντροφος, ο οποίος δεν ήθελε το παιδί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο φερόμενος ως "ύποπτος" μεταφορέας του νεκρού βρέφους, ο οποίος απεικονιζόταν σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, εμφανίστηκε αυτοβούλως στην Ασφάλεια Αττικής καθώς αναγνώρισε τον εαυτό του στα πλάνα πολλών τηλεοπτικών σταθμών, τα οποία προέρχονταν από κατάστημα απέναντι από τον κάδο απορριμμάτων. Ο φερόμενος ως "ύποπτος" εμφανίστηκε εκνευρισμένος μπροστά στους αξιωματικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, υποστηρίζοντας πως απλώς πετούσε τα σκουπίδια του. Αυτό, φυσικά, διαπιστώθηκε και μετά την αστυνομική έρευνα, από την οποία προέκυψε πως όντως διαμένει εκεί κοντά, ωστόσο δεν είχε την σύζυγό του ή κάποιο συγγενικό πρόσωπο να εγκυμονεί, και δεν φαίνεται να έχει καμία σχέση με την υπόθεση.

Οι αστυνομικοί εξακολουθούν να αναζητούν οικογένειες με οικονομικά προβλήματα, οικογένειες με γυναικείο μέλος που έχει ψυχολογικά προβλήματα ή νοητική στέρηση, επιχειρώντας να εντοπίσουν την μητέρα, συγγενείς ή σύντροφο που επεφύλασσαν έναν τόσο φρικτό θάνατο σε ένα βρέφος.

Πηγή πληροφοριών: Ελεύθερος Τύπος

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση