GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μήνυμα Καμμένου: Δεν υποχωρούμε σε οποιαδήποτε πρόκληση και δεν προκαλούμε

Τη συνέχιση της λειτουργίας του Κέντρου Εκπαίδευσης Πόρου για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών του Πολεμικού Ναυτικού γνωστοποίησε ο ...

Τη συνέχιση της λειτουργίας του Κέντρου Εκπαίδευσης Πόρου για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών του Πολεμικού Ναυτικού γνωστοποίησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, κατά διάρκεια της ομιλίας του στο πλαίσιο της τελετής ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων ναυτών της 2018 Α' ΕΣΣΟ, που πραγματοποιήθηκε στο συγκεκριμένο Κέντρο.
Παράλληλα, αναφέρθηκε στην αναδιοργάνωση του Πολεμικού Ναυτικού, η οποία, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει τη σύσταση νέων ευέλικτων μονάδων, όπως η νεοσυσταθείσα Διοίκηση των ιπταμένων μέσων του Πολεμικού Ναυτικού, και τον εκσυγχρονισμό οπλικών συστημάτων.
Ο κ. Καμμένος μίλησε και για την ανθρωποκεντρική πολιτική του υπουργείου και τη στήριξη που παρέχει «παντοιοτρόπως και συνεχώς» στο ανθρώπινο δυναμικό του.

Εξάλλου, παρατήρησε ότι «ο μεγαλοϊδεατισμός, ο εθνικισμός και ο αναθεωρητισμός που επικρατούν στη γειτονιά μας δεν μας επιτρέπουν να εφησυχάζουμε. Η πολιτική των αυξανόμενων αμφισβητήσεων και διεκδικήσεων της Τουρκίας αποδεικνύει ότι κάθε άλλο παρά σεβασμό στην αρχή της καλής γειτονίας επιδεικνύει. Η Ελλάδα είναι μία φιλειρηνική χώρα και επιθυμεί να έχει καλές σχέσεις με τους γείτονές της».
«Είμαστε, όμως, και μία χώρα, η οποία δεν είναι διατεθειμένη να παραδώσει ούτε ένα χιλιοστό εδάφους, θάλασσας και αέρα. Δεν υποχωρούμε σε οποιαδήποτε πρόκληση και δεν προκαλούμε. Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας είναι διαχρονικά η δύναμη αποτροπής και προάσπισης της εθνικής μας κυριαρχίας.

Το Πολεμικό Ναυτικό αποτελεί παραδοσιακά παράγοντα ισχύος για αποτροπή κάθε απειλής στα χωρικά μας ύδατα. Αυτό μας κάνει όλους να είμαστε αισιόδοξοι, ιδιαίτερα σήμερα που δίνουμε ως χώρα έναν πολύπλευρο αγώνα, τον οποίο είμαι απόλυτα βέβαιος ότι στο τέλος όλοι μαζί θα τον κερδίσουμε» κατέληξε ο κ. Καμμένος.

2 σχόλια

  1. Νομίζεται όλοι ότι έχουμε στρατό;; εποχή 2018 με την τεχνολογία στο φουλ στα κινητά τηλέφωνα αυτοί πάνε και μπαίνουν στην Τουρκία ΣΑΝ τα πρόβατα..τους τραβάνε με καλυμμένα πρόσωπα ΓΙΑΤΊ;εκτός αν θέλει ο σουλτάνος να πάρει τους δικούς του πραξικοπηματίες {ανταλλαγή}λέγεται....βγάζω το καπέλο στους Τούρκους τους έχουν γράψει όλους στα αρχίδια τους ΗΠΑ Ε.Ε..ΆΡΑ ΈΧΟΥΝ ΑΡΧΊΔΙΑ διώχνουν τρυπάνια πιάνουν αιχμαλώτους και δεν Δρωνει το αυτί τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕΕΕΕΕ δυο περιπολούν σε περιοχές υψηλού κινδύνου και οι τουρκοι 20!!!!ΈΧΟΥΜΕ ΜΕΓΆΛΗ ΠΛΆΚΑ ΤΕΛΙΚΆ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση