GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουβέλης: Θα είμαι συνεχιστής ενός άξιου έργου που έχει επιτελεστεί από τον κ. Βίτσα - ΒΙΝΤΕΟ

«Θα είμαι συνεχιστής ενός άξιου έργου που έχει επιτελεστεί από τον κ. Βίτσα και θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι τη συνεργασία που έχετε επιτύ...

«Θα είμαι συνεχιστής ενός άξιου έργου που έχει επιτελεστεί από τον κ. Βίτσα και θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι τη συνεργασία που έχετε επιτύχει διεκδικώ να επιτύχω και εγώ», δήλωσε ο Φώτης Κουβέλης κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας από τον απερχόμενο αναπληρωτή υπουργό, Δημήτρη Βίτσα.
Ο νέος αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας εξέφρασε τη συγκίνησή του υπογραμμίζοντας πως «γνωρίζω καλά ότι όλοι σε αυτό το υπουργείο προτάσσουν το εθνικό και δημόσιο συμφέρον και ακολουθούν όλα τα άλλα».
«Παρακολουθώ την εξέλιξη της λειτουργίας του υπουργείου και των Ενόπλων Δυνάμεων και είναι σημαντικό το έργο που έχει επιτευχθεί και επιτελείται σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες με κυρίαρχη την οικονομική αντιξοότητα της πατρίδας μας», είπε ακόμη ο κ. Κουβέλης υπογραμμίζοντας ότι «σε αυτό το υπουργείο όλοι συναρθρώσατε τη δράση και τη λειτουργία με αυτό που καταγράφει στην ελληνική κοινωνία».
Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση