GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απατεώνας εξαπατούσε ανέργους τάζοντας τους δουλειά στην ΕΡΤ

Περισσότερες από 14.000 ευρώ είχε καταφέρει να αποσπάσει από ανέργους ένας απατεώνας που έταζε σε ανυποψίαστους πολίτες μια θέση στην ΕΡΤ...

Περισσότερες από 14.000 ευρώ είχε καταφέρει να αποσπάσει από ανέργους ένας απατεώνας που έταζε σε ανυποψίαστους πολίτες μια θέση στην ΕΡΤ.
Ο επιτήδειος, συνελήφθη, στην Ηλιούπολη, κατηγορούμενος για απάτες σε βάρος πολιτών και προέκυψε ότι από το 2015, εντόπιζε πολίτες τους οποίους έπειθε ότι μπορεί να μεσολαβήσει για τον διορισμό τους.
Ο συλληφθείς την περασμένη Παρασκευή επικοινώνησε με ένα από τα θύματά του προκειμένου να του ζητήσει επιπλέον το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ ώστε να ολοκληρώσει τις ... διαδικασίες πρόσληψής του, ενώ για τον ίδιο λόγο του είχε αποσπάσει νωρίτερα 500 ευρώ. Στη συνέχεια ορίστηκε σχετικό ραντεβού στην Ηλιούπολη, η αστυνομία προσημείωσε το ποσό των 200 ευρώ και ο 35χρονος συνελήφθη.
Από την έρευνα που διενεργήθηκε εξιχνιάστηκαν από το 2015 άλλες δύο απάτες σε βάρος πολιτών, τις οποίες διέπραξε με το ίδιο πρόσχημα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων παρόμοιων περιστατικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση