GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τάι Κομπ: Ο Τραμπ δεν εξετάζει το ενδεχόμενο να παύσει τον ειδικό εισαγγελέα Ρόμπερτ Μάλερ

Ο δικηγόρος του Λευκού Οίκου Τάι Κομπ τόνισε την Κυριακή ότι ο Aμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ούτε εξετάζει, ούτε συζητάει το ενδεχόμ...

Ο δικηγόρος του Λευκού Οίκου Τάι Κομπ τόνισε την Κυριακή ότι ο Aμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ούτε εξετάζει, ούτε συζητάει το ενδεχόμενο να παύσει τον ειδικό εισαγγελέα Ρόμπερτ Μάλερ.
Η διαβεβαίωση του Κομπ ακολούθησε τις επιθέσεις του Τραμπ νωρίτερα την Κυριακή εναντίον της ομάδας του Μάλερ και της έρευνας για τη φερόμενη προσπάθεια της Ρωσίας να επηρεάσει την έκβαση των προεδρικών εκλογών που διεξήχθησαν το 2016 στις ΗΠΑ.
«Σε απάντηση στη σεναριολογία των μέσων ενημέρωσης και στα σχετικά ερωτήματα που υποβλήθηκαν στην κυβέρνηση, ο Λευκός Οίκος για άλλη μια φορά επιβεβαιώνει ότι ο πρόεδρος ούτε εξετάζει το ενδεχόμενο, ούτε συζητάει την παύση του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μάλερ», σημείωσε ο Κομπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση