ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Δεν φαντάζεστε για ποιο λόγο δεν κλείνουν αυτή τη γιγαντιαία λακκούβα στην Κρήτη - ΦΩΤΟ

Share it:
Δεν έχουν προηγούμενο οι διαστάσεις της λακκούβας που έχει δημιουργηθεί στην παραλία της Μιλάτου με τους κατοίκους να ζητούν απεγνωσμένα λύση από τα Χριστούγεννα.
Η υπόθεση δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη. Γιατί; Σύμφωνα με τις αρμόδιες υπηρεσίες, η μισή λακκούβα ανήκει στην δικαιοδοσία της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου και η άλλη μισή στον Δήμο Αγίου Νικολάου!

Με το θέμα ασχολήθηκε σήμερα η εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη στο Ράδιο Κρήτη και σύμφωνα με τον Δήμο Αγίου Νικολάου, έγιναν επαφές με την Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου, χωρίς όμως να υπάρξει κάποια ανταπόκριση. Μάλιστα από πλευράς δήμου εκτοξεύτηκαν απειλές για κάλυψη της ...μισής λακκούβας!
Τελικά υπήρξε παρέμβαση από την Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μαρία Κοζυράκη, η οποία δεσμεύτηκε να συντονίσει τις αρμόδιες υπηρεσίες, ώστε η εν λόγω λακκούβα καθώς και άλλες που έχουν δημιουργηθεί να κλείσουν, και να πάψει να ταλαιπωρείται ο κόσμος.
Share it:

Κοινωνία

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση