GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΠΑΟΚ για την απόφαση: Αναμενόμενη με βάση τη στημένη διαδικασία την Παρασκευή

Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ πληροφορήθηκαν την απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Λίγκας για τη μη διεξαγωγή του αγώνα με τον Ολυμπιακό...

Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ πληροφορήθηκαν την απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Λίγκας για τη μη διεξαγωγή του αγώνα με τον Ολυμπιακό και στην πρώτη τους αντίδραση την χαρακτηρίζουν «αναμενόμενη με βάση τη στημένη διαδικασία την Παρασκευή!».
Οι «ασπρόμαυροι» θα καταθέσουν άμεσα έφεση καθώς όπως τονίζουν «σκοπός δεν είναι μόνο η δικαίωση αλλά και η τιμωρία όσων συμμετείχαν στο θέατρο της Παρασκευής».
Αυτό που μεταφέρεται από τους στενούς του συνεργάτες είναι ένας έντονος εκνευρισμός του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος δεν έχει αποφασίσει για το ποια στάση θα κρατήσει.
«Θεωρεί πως άλλη μια φορά αποδείχθηκε πως είμαστε μόνοι μας και θα ακούσει πολύ προσεκτικά την άποψη των φιλάθλων για τον τρόπο αντίδρασης που πρέπει να έχει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ», έλεγαν τα στελέχη της ομάδας που επικοινώνησαν μαζί του και τον πληροφόρησαν για την απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Λίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση