GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΟΡΓΗΣ για τη (συνεχιζόμενη) έλλειψη νερού στη Θεσσαλονίκη!

Μιχάλης Χαιρετάκης   Η χώρα στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της, δεν έχει νερό για 5η συνεχόμενη ημέρα. Εχει όμως διαστημικό οργανισμό. Ξεφτ...

Μιχάλης Χαιρετάκης 
Η χώρα στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της, δεν έχει νερό για 5η συνεχόμενη ημέρα. Εχει όμως διαστημικό οργανισμό. Ξεφτίλες!

Παναγιώτης Αποστολόπουλος Πέρρος
Όσοι είστε δυσαρεστημένοι 5 μέρες χωρίς νερό στη Θεσσαλονίκη, μπορείτε να επιλέξετε άλλη εταιρεία ύδρευσης. Πάντως και στην ίδια να μείνετε, είμαι σίγουρος ότι οι υπεύθυνοι για τη συντήρηση του αγωγού έχουν ήδη απολυθεί και έχουν προσληφθεί ικανότεροι. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να σταθεί μια εταιρεία με ανίκανους υπαλλήλους! Η χώρα μας έχει ελεύθερη αγορά και λειτουργεί ο ανταγωνισμός σε υγιές πλαίσιο. Μην αγχώνεστε.

Βασίλης Εμμανουηλίδης έξαλλος.

Δέχτηκα ότι υπήρξε βλάβη. Δέχτηκα ότι μπορεί να θέλει και δυο μέρες να επισκευαστεί. ΔΕΝ δέχομαι να μου λένε ότι την Παρασκευή το μεσημέρι θα έχω νερό, και μια μέρα μετά να μην έχω σταγόνα. Θα πάρω τα κουμπούρια σαν τον Τζήμερο και θα πάω να μπουκάρω στην ΕΥΑΘ. Και δεν θα βρω και κανέναν γιατί είναι Σάββατο.

Yannis Koutsomitis

Θα νικήσουν την Τουρκία αυτοί που δεν μπορούν να επιδιορθώσουν έναν αγωγό ύδρευσης σε 4 ημέρες.

George Athanasios Tsoukaladakis
ΣΗΜΕΡΑ κάνει σύσκεψη η Νοτοπούλου (γραφείο πρωθυπουργού Θεσσαλονίκης) για την προ πενθημέρου βλάβη στο δίκτυο της ΕΥΑΘ.
Αντανακλαστικά ΡΑ ΤΑ ΠΛΑΝ με στόχο τους σανοφάγους.

Θεόδωρος Τσάπανος
ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ
Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018
Νεότερη ενημέρωση: Παράταση στη διακοπή νερού σε περιοχές της Θεσσαλονίκης

Harris Kodopoulos
Η εν Θεσσαλονίκη...καλλίγραμμος αναπληρώτρια πρωθυπουργός συγκάλεσε σύσκεψη για το...νερό.
Μεταξύ των προτάσεων που συζητήθηκαν ήταν και η έκκληση στον Ανθιμο να κάνει δεήσεις στον Κύριο να στείλει βροχές και...καταιγίδες εν ανάγκη.

Δημήτρης Παπαγιαννίδης

Σκέψεις για μετα απο το νερο στη Θεσσαλονίκη (καλως να ερθει πρωτα φιλοι Θεσσαλονικείς που ταλαιπωρειστε)
Ο φοβος φυλαει τα έρμα... ή η οικονομική ζημιά.
Αν το νερό το ειχε ιδιωτική εταιρία, θα ειχε γινει επανάσταση στη Θεσσαλονίκη για το "κακό καπιταλιστικο κεφάλαιο". Τωρα που ειναι δημοσιο, βρίζουν ολοι, αλλα ξέρουν οτι δεν θα γινει απολύτως τιποτα. Θα φτιαχτει, κανεις δεν θα πληρωσει κανεναν, κανεις δεν θα παραιτηθεί. Απλα shit happens κ παμε παρακατω..
Ας μας μαθει κατι η εμπειρια. Οταν λοιπον αποκρατικοποιηθουν και πουληθούν οι δημοσιες αυτές υπηρεσίες, ας μπουν δικλείδες (οικονομικής) ασφαλείας σαν ρήτρες. Πχ δωρεαν κυβικα στους επομενους λογαριασμους ή δωρεάν κάποιο ποσοστό του ποσού, αναλογα τις μέρες διακοπής, ακομα κ σε τοπικές διακοπές.
Ο κοσμος μας κινειται απο την ευσυνειδησία ή/και το κέρδος. Οταν τελειωνει η ευσυνειδησία, πρεπει να ερχεται ο φοβος του χασιματος του κέρδους, ωστε να επιστρέψει η "ευσυνειδησία".

Βαγγέλης Πλάκας
Έπρεπε να φτασει Σάββατο και να πάρει πρωτοβουλία η Νοτοπουλου να κανει σύσκεψη για την ΕΥΑΘ χωρίς άμεση ευθύνη. Η ΥΜΑΘ δηλαδή που συνεποπτευει την ΕΥΑΘ που ηταν απο τη Τριτη; Όλη η κυβέρνηση περασε απο το Αναπτυξιακό Συνέδριο, που ηταν να αξιολογήσει κ να συντονίζει το πρόβλημα που έχει άφησε χωρίς νερό τη Θεσσαλονίκη για 4η ημερα; Επιμενω στην αποψη που εξ αρχης εξεφρασα και κυβερνητικοι ενοχληθηκαν. Παντελης ελλειψη ικανοτητας διαχειρισης της κρισης, σε σημειο που ουτε προγραμμα διακοπων δεν μπορεσαν να βγαλουν. Να υποθέσω οτι κάποιοι θα αναλάβουν τις πολιτικές τους ευθύνες. Τι οχι;

Μιχαλης Αλεξανδριδης

Έχουμε εθιστεί στις ψεύτικες υποσχέσεις και στο παραμύθι, που ακόμα και την έλλειψη νερού επι πενθήμερο, την θεωρούμε φυσιολογική.
Τόσο ζώα καταντήσαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση