GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκαναν τσακωτό τον ληστή που ρήμαζε φούρνους στα δυτικά προάστια

Ένας 35χρονος, φέρεται πως είναι ο κακοποιός, ο οποίος είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των αρτοποιών αλλά και άλλων καταστημάτων, σε διάφ...

Ένας 35χρονος, φέρεται πως είναι ο κακοποιός, ο οποίος είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των αρτοποιών αλλά και άλλων καταστημάτων, σε διάφορες περιοχές της δυτικής Αττικής.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης κυκλοφορούσε με μοτοσυκλέτα, έχοντας καλυμμένες τις πινακίδες κυκλοφορίας και εντόπιζε διάφορα καταστήματα. Στη συνέχεια εισέβαλε σε αυτά, φορώντας κράνος και προσποιούμενος ότι φέρει όπλο μέσα στο μπουφάν του, απειλούσε ιδιοκτήτες και υπαλλήλους και αποσπούσε χρηματικά ποσά.
Από την έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το κράνος, καθώς και τα ρούχα που φορούσε κατά τη διάρκεια των ληστειών. Επιπλέον, κατασχέθηκε και η μοτοσυκλέτα που χρησιμοποιούσε.
Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί, από τον περασμένο Οκτώβριο, δεκαπέντε 15 περιπτώσεις ληστειών και έξι απόπειρες, σε Αιγάλεω, Πετρούπολη, Περιστέρι και Χαϊδάρι.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.
Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση