GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής με προσαγωγές ακροδεξιών - Με την εξτρεμιστική οργάνωση «Combat 18 Hellas» τους συνδέει η ΕΛ.ΑΣ.

Με την ακροδεξιά εξτρεμιστική οργάνωση «Combat 18 Hellas» φαίνεται ότι σχετίζονται τα άτομα τα οποία προσήχθησαν από την Αντιτρομοκρατική...

Με την ακροδεξιά εξτρεμιστική οργάνωση «Combat 18 Hellas» φαίνεται ότι σχετίζονται τα άτομα τα οποία προσήχθησαν από την Αντιτρομοκρατική υπηρεσία, στα πλαίσια της οργανωμένης επιχείρησης που βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι πάνοπλοι αξιωματικοί, παρουσία εισαγγελέων, έχουν επιχειρήσει σε χώρους στις περιοχές του Μενιδίου, το Χαϊδάρι, την Καλλιθέα και τα Ιωάννινα.
Πρόκειται για συνέχεια της επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε πριν από ένα μήνα και πάλι από την Αντιτρομοκρατική υπηρεσία.
Τα έξι άτομα τα οποία προσήχθησαν, φέρονται να έχουν εμπλοκή με την επίθεση στο στέκι των αναρχικών "Δίστομο" στον Άγιο Παντελεήμονα, στην κατάληψη Λέλας Καραγιάννη στα Πατήσια, καθώς και την επίθεση στο αναρχικό στέκι "Σινιάλο" στο Αιγάλεω.
Μέχρι στιγμής και σύμφωνα με τις πληροφορίες από την αστυνομία, στα σπίτια των υπόπτων, έχουν βρεθεί βόμβες μολότοφ, μαχαίρια αλλά και ποσότητες κάνναβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση