GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατηγορίες για κακουργήματα στους συλληφθέντες της ναζιστικής οργάνωσης Combat 18

Κατηγορίες για αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος που, σύμφωνα με την ποινική δίωξη, διαπράχθηκαν στο πλαίσιο δράσης εγκληματικής οργάνωσης...

Κατηγορίες για αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος που, σύμφωνα με την ποινική δίωξη, διαπράχθηκαν στο πλαίσιο δράσης εγκληματικής οργάνωσης, απήγγειλε η εισαγγελέας για την υπόθεση των συλληφθέντων ως μελών ακροδεξιάς οργάνωσης.

Ενώπιον της εισαγγελέως Ποινικής Δίωξης οδηγήθηκαν μετά το μεσημέρι οι 11 συλληφθέντες για την υπόθεση της ακροδεξιάς οργάνωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην οργάνωση που φέρεται να δρα υπό το όνομα C18 αντιγράφοντας τη βρετανική ακροδεξιά «Combat 18» αποδίδονται 30 επιθέσεις σε χώρους αντιεξουσιαστών, μεταναστών και αλλού.
Οι 11 συλληφθέντες, μεταξύ των οποίων και ένας ανήλικος, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία κάτω από αυστηρότατα μέτρα ασφαλείας από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους.

Σε βάρος των επτά από αυτούς ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα που, κατά περίπτωση, αφορούν: Διεύθυνση, ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό τη διάπραξη κακουργημάτων. Εμπρησμό. Έκρηξη Διακεκριμένη κατοχή εκρηκτικών.
Για τους υπόλοιπους τέσσερις προσαχθέντες η δίωξη αφορά πλημμεληματικού βαθμού κατηγορίες, όπως οπλοκατοχή κ.λπ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώπιον της εισαγγελικής λειτουργού οι κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων και 30χρονος δικηγόρος Πειραιά, αρνούνται όσα τους αποδίδονται.

Η δικογραφία για την υπόθεση διαβιβάστηκε σε τακτικό ανακριτή από τον οποίο οι κατηγορούμενοι αναμένεται να λάβουν προθεσμία για τις απολογίες τους τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση