GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

DWTS: Αποχώρησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου γκρινιάζοντας για τη χαμηλή βαθμολογία της - ΒΙΝΤΕΟ

Αποχώρησε από το DWTS η Πηνελόπη Αναστοπούλου αφού πήρε τη χαμηλότερη βαθμολογία από τους κριτές και το κοινό. Η ηθοποιός ήταν απογοητευμ...

Αποχώρησε από το DWTS η Πηνελόπη Αναστοπούλου αφού πήρε τη χαμηλότερη βαθμολογία από τους κριτές και το κοινό. Η ηθοποιός ήταν απογοητευμένη από τη βαθμολογία και το είπε:
«Θέλω να πω ότι πέρασα πολύ ωραία. Είχα βλέψεις να μείνω πολύ περισσότερο. Δεν θεωρώ τίποτα αυτονόητο, έκανα ότι καλύτερο μπορούσα. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι αυτή η χορογραφία θα μας έδιωχνε. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο δεν βαθμολογήθηκε σωστά, κατά τη γνώμη μου.
Αυτά που μου δίδαξε τα έκανα, δεν έγινε κάποιο λάθος, δεν χάσαμε κάποιο βήμα. Αλλά επειδή παίζει πολύ ρόλο η ψήφος του κοινού, είναι απόλυτα σεβαστό. Ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία. Μπήκα σε μια ωραία διαδικασία, έφτιαξα το σώμα μου, έμαθα καινούργια πράγματα.
Και η αλήθεια είναι ότι επειδή είχα χάσει λίγο το κίνητρό μου για διάφορα πράγματα που δεν συμφωνώ, σε σχέση με το πώς έρχεται ένα αποτέλεσμα, είμαι OK και πολύ ικανοποιημένη που θα γυρίσω full time στο σπίτι μου, στο παιδάκι μου και θα αφοσιωθώ σε πράγματα που έκανα μέχρι να μπω», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση