GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αντίδραση του υφυπουργού Υποδομών για τις παραβάσεις οδηγών...

Ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Μαυραγάνης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή, αναφέρθηκε στις παραβάσε...

Ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Μαυραγάνης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή, αναφέρθηκε στις παραβάσεις των οδηγών με αφορμή τα βίντεο και τις φωτογραφίες που στέλνουν αναγνώστες.
Κληθείς να σχολιάσει το βίντεο  στο οποίο καταγράφεται ένας οδηγός μηχανής να κυκλοφορεί στους δρόμους της Αθήνας κρατώντας το κινητό του τηλέφωνο στο χέρι και χωρίς να φοράει κράνος ούτε εκείνος αλλά ούτε και το παιδί που έχει ως συνεπιβάτη στη μηχανή, ο κ. Μαυραγάνης είπε μεταξύ άλλων: "Υπάρχουν και άλλες παραβάσεις, όπως η ζώνη και άλλες απαξιωτικές παραβάσεις που τοποθετούμε το αυτοκίνητο μας στη ράμπα συνανθρώπων μας που δεν έχουν τη δυνατότητα σωματικής ευχέρειας όπως εμείς. Τέτοιες παραβάσεις, φρονούμε, και για αυτό και το νομοσχέδιο το προβλέπει, ότι θα πρέπει να μην έχουν χρηματικό χαρακτήρα, για να δείχνουν ακριβώς τη μεγάλη απαξία, αλλά να αφαιρούν δίπλωμα, τις πινακίδες κυκλοφορίας και την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος για ένα ικανό χρονικό διάστημα. Για να καταλαβαίνει αυτός ο οποίος το κάνει ότι βλάπτει τον εαυτό του και τους συνανθρώπους του πάρα πολύ και επικίνδυνα".
"Αυτές οι παραβάσεις, η παραβίαση του STOP, η παραβίαση του κράνους, η μη τοποθέτηση της ζώνης, η τοποθέτηση του αυτοκινήτου σε ράμπες ΑμεΑ, δεν θα έχουν χρηματικό πρόστιμο, αλλά θα έχουν αφαίρεση την πρώτη φορά για 60 μέρες των στοιχείων κυκλοφορίας και του διπλώματος του οδηγού" πρόσθεσε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών.
Ακούστε το ηχητικό:

Δείτε το βίντεο του αναγνώστη του enikos.gr:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση