GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΝΔ για το «Gorna Macedonija» του Τσίπρα: Επιτέλους να σοβαρευτεί

Σκληρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για το «εύχομαι σε δύο μήνες να συστήνεστε εδώ ως εκπρόσωπος της Gorna Makedonija» σε Σκοπιανή δημοσιογρ...

Σκληρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για το «εύχομαι σε δύο μήνες να συστήνεστε εδώ ως εκπρόσωπος της Gorna Makedonija» σε Σκοπιανή δημοσιογράφο κατά τη διάρκεια της συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής, εξαπέλυσε η ΝΔ.
«Καλούμε τον πρωθυπουργό επιτέλους να σοβαρευτεί και να συνειδητοποιήσει τις εθνικές ευθύνες του», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Η ανακοίνωση της ΝΔ:
«Με τη σημερινή ασόβαρη απάντηση που έδωσε ο κ. Τσίπρας σε Σκοπιανή δημοσιογράφο, ευχόμενος την επόμενη φορά που θα συναντηθούν να εκπροσωπεί την Γκόρνα Μακεδονία, επιβεβαιώνεται δυστυχώς πόσο ανεύθυνα και επιπόλαια χειρίζεται ο ίδιος και η κυβέρνησή του τα εθνικά μας θέματα.
Καλούμε τον πρωθυπουργό επιτέλους να σοβαρευτεί και να συνειδητοποιήσει τις εθνικές ευθύνες του. Για τη ΝΔ δεν νοείται καμία συζήτηση για το όνομα της γείτονος, χωρίς την προηγούμενη αλλαγή του Συντάγματός της και την απάλειψη κάθε εκδήλωσης αλυτρωτισμού εκ μέρους της».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση