GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζανακόπουλος: Δεν μας τρομάζει το Grexit στο ποδόσφαιρο

Δεν τρομάζει την κυβέρνηση το ενδεχόμενο του ποδοσφαιρικού Grexit, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος. 'Είναι ...

Δεν τρομάζει την κυβέρνηση το ενδεχόμενο του ποδοσφαιρικού Grexit, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.
'Είναι σαφής και αμετακίνητη η θέση της κυβέρνησης ότι οι νόμοι ισχύουν για όλους και κανείς δεν μπορεί να εξαιρείται από αυτούς. Τουναντίον, έχουμε επισημάνει ότι η πρόθεση μας είναι οι νόμοι να γίνουν ακόμα αυστηρότεροι, διότι μόνο έτσι μπορεί να επιτευχθεί ένα σχέδιο συνολικής εξυγίανσης που έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Σε αυτό το πλαίσιο, δεν μας τρομάζει το ενδεχόμενο του Grexit – της αποβολής δηλαδή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας από τη FIFA. Και πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτό είναι ένα ενδεχόμενο που θα συνεχίσει να υπάρχει στον ορίζοντα, όσο δεν συμμορφώνονται με το πλαίσιο κανόνων και αρχών, οι εμπλεκόμενοι με το ελληνικό ποδόσφαιρο παράγοντες των ΠΑΕ. Και αυτοί ήταν, είναι και θα συνεχίσουν να είναι υπόλογοι για τη συμπεριφορά και τις πράξεις τους απέναντι στον φίλαθλο κόσμο της χώρας" είπε ο κ. Τζανακόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση