GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Guardian ακύρωσε το πακέτο διακοπών στην Ελλάδα της κρίσης

Μετά το σάλο που ξέσπασε για το ταξίδι που προσέφερε η βρετανική εφημερίδα Guardian στους αναγνώστες της στην Ελλάδα "της οικονομική...

Μετά το σάλο που ξέσπασε για το ταξίδι που προσέφερε η βρετανική εφημερίδα Guardian στους αναγνώστες της στην Ελλάδα "της οικονομικής και προσφυγικής κρίσης", η εφημερίδα προχώρησε στην ανάκληση του διαφημιζόμενου πακέτου διακοπών.
"Ο Guardian συνεργάζεται με την Political Tours για να προσφέρει πληροφοριακά ταξίδια στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες για ανθρώπους που επιθυμούν να αναπτύξουν την κατανόηση που έχουν του πολιτικού και κοινωνικού τοπίου σε αυτά τα μέρη. Κατόπιν σκέψης διακόπτουμε αυτό το πρόγραμμα ούτως ώστε να επανεξετάσουμε την προσέγγισή μας", ανέφερε εκπρόσωπος του ειδησεογραφικού ομίλου Guardian στον ΣΚΑΪ.
Σημειώνεται πως στο δημοσίευμα με τίτλο "Η Ελλάδα & Το Ευρώ" αναφερόταν μεταξύ άλλων ότι η επταήμερη περιήγηση στην Ελλάδα θα ξεκινούσε από τους αμπελώνες στο νησί της Σάμου στο οποίο επισήμαινε ότι είχε καταφθάσει μεγάλος αριθμός προσφύγων και θα κατέληγε στην Αθήνα.
Στο πρόγραμμα του ταξιδιού ήταν η συζήτηση με ανθρώπους από ΜΚΟ, η επίσκεψη στην Πλατεία Συντάγματος και η συζήτηση με δημοσιογράφους, η επίσκεψη στο Λιμάνι του Πειραιά στο οποίο βρέθηκε μεγάλος αριθμός προσφύγων και η συζήτηση με οικογένειες Ελλήνων σχετικά με το πόσο έχει αλλάξει η ζωή τους εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.
Η τιμή του ταξιδιού ήταν στις 2.500 στερλίνες ανά άτομο και έχει προγραμματιστεί για τον Μάρτιο του 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση