GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H πρώτη δημόσια εμφάνιση του Γιάννη Μπουτάρη μετά την περιπέτεια της υγείας του - ΒΙΝΤΕΟ

Την πρώτη δημόσια εμφάνιση έπειτα από την πρόσφατη περιπέτεια υγείας που τον κράτησε εκτός καθηκόντων του για σχεδόν δύο εβδομάδες, έκανε...

Την πρώτη δημόσια εμφάνιση έπειτα από την πρόσφατη περιπέτεια υγείας που τον κράτησε εκτός καθηκόντων του για σχεδόν δύο εβδομάδες, έκανε την Παρασκευή ο Γιάννης Μπουτάρης.
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης παραβρέθηκε στην τελετή έναρξης του επετειακού 20ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης στο Ολύμπιον, ενώ αναμένεται να απευθύνει και χαιρετισμό.
"Από εκεί που το ντοκιμαντέρ ήταν ένα είδος σινεμά, το οποίο δεν ήταν σε πολύ μεγάλη εκτίμηση, εξελίχθηκε πια και δεν είναι φιλμ τύπου National Geographic. Είναι ανθρώπινες ιστορίες. Η φιλοδοξία του φεστιβάλ ντοκιμαντέρ είναι αυτό ακριβώς, να βγάλουν αυτές τις ανθρώπινες ιστορίες" τόνισε ο κ. Μπουτάρης σε δηλώσεις του πριν την τελετή έναρξης και πρόσθεσε:
"Είμαι πολύ περήφανος για τη δουλεία που κάνει το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ. Δεν είμαι ακόμη ευχαριστημένος, γιατί δεν έχουμε καταφέρει σαν δήμος, να στηρίξουμε το Φεστιβάλ και οικονομικά και με άλλους τρόπους".
Δείτε το βίντεο από το thestival.gr:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση