GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τουρισμό στα...hotspot της Ελλάδας προσφέρει ο Guardian

Η βρετανική εφημερίδα Guardian προσφέρει στους αναγνώστες της επταήμερες διακοπές στην Ελλάδα ώστε να δουν από κοντά όπως αναφέρει το δημ...

Η βρετανική εφημερίδα Guardian προσφέρει στους αναγνώστες της επταήμερες διακοπές στην Ελλάδα ώστε να δουν από κοντά όπως αναφέρει το δημοσίευμα τις συνέπειες της οικονομικής και της προσφυγικής κρίσης στη χώρα.

Στο δημοσίευμα που έχει τίτλο "Η Ελλάδα & Το Ευρώ" σημειώνεται μεταξύ άλλων ότι η περιήγηση στην Ελλάδα θα ξεκινήσει από τους αμπελώνες στο νησί της Σάμου στο οποίο αναφέρει ότι κατέφθασε μεγάλος αριθμός προσφύγων και θα καταλήξει στην Αθήνα.
Στο πρόγραμμα του ταξιδιού περιλαμβάνονται η συζήτηση με ανθρώπους από ΜΚΟ, η επίσκεψη στην Πλατεία Συντάγματος και η συζήτηση με δημοσιογράφους, η επίσκεψη στο Λιμάνι του Πειραιά στο οποίο βρέθηκε μεγάλος αριθμός προσφύγων και η συζήτηση με οικογένειες Ελλήνων σχετικά με το πόσο τους επηρέασε η οικονομική κρίση.
Η τιμή του ταξιδιού είναι στις 2.500 στερλίνες ανά άτομο και έχει προγραμματιστεί για τον Μάρτιο του 2019.

Πηγή πληροφοριών: holidays.theguardian.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση