GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ για το κλείσιμο του Mega

«Δυστυχώς ζούμε για δεύτερη φορά την εμφάνιση του μαύρου στην οθόνη της τηλεόρασης με στόχο αυτή την φορά το MEGA», επισημαίνει σε ανακοί...

«Δυστυχώς ζούμε για δεύτερη φορά την εμφάνιση του μαύρου στην οθόνη της τηλεόρασης με στόχο αυτή την φορά το MEGA», επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ.
«Ο θάνατος του MEGA, που είχε μεθοδευθεί από τους μετόχους του και τις άλλες βαρονικές δυνάμεις των ΜΜΕ, επικυρώθηκε αναγκαστικά σήμερα από το ΕΣΡ, με ψήφους 6-3», τονίζει στην ανακοίνωσή του το συνδικαλιστικό όργανο της ΕΡΤ.
«Τι κι αν πετιούνται στον Καιάδα της ανεργίας και της εξαθλίωσης 420 οικογένειες, αρκεί που ο δεξιός μιντιακός ψάλτης της ΝΔ και αγαπημένος των Τούρκων παραγωγών θα είναι ευτυχής και θα αυγατίσει τα κεφάλαιά του, πράγμα που φυσικά θα κάνουν και οι άλλοι καναλάρχες» προστίθεται στην ανακοίνωση.
Η ΠΟΣΠΕΡΤ και όλοι οι εργαζόμενοι που έχουν ζήσει από πρώτο χέρι το τι σημαίνει «μαύρο» και υποκρισία, δεν μπορούν παρά να είναι στο πλάι των θυμάτων της μιντιακής κερδοσκοπίας, εκείνων που το 2013 είχαν «παραγγείλλει» και το κλείσιμο της ΕΡΤ, υπογραμμίζει το συνδικαλιστικό όργανο της ΕΡΤ.
Η ΠΟΣΠΕΡΤ καλεί τους μετόχους του MEGA και τις τράπεζες να πάψουν να παριστάνουν τους αμέτοχους, και "εδώ και τώρα" να καταθέσουν πρόταση για την 7η άδεια. Καλεί επίσης την κυβέρνηση και τα πολιτικά κόμματα, να πάρουν πρωτοβουλίες, που έστω και στην ύστατη αυτή ώρα, θα σώσουν τους 420 εργαζόμενους από την καταδίκη στην οποία τους οδήγησαν "τα συμφέροντα της μιντιακής ολιγαρχίας".
Η ΠΟΣΠΕΡΤ υπογραμμίζει ότι θα παρίσταται ενεργά σε κάθε αγωνιστική ή δικαστική δράση της ΕΤΙΤΑ και των εργαζομένων του MEGA, και ήδη έχει δώσει εντολή στους νομικούς της συμβούλους να συμμετάσχουν ενεργά στις δίκες που θα γίνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση