GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ στον Βαγγέλη Μαρινάκη για το Noor One...

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πειραιά, Ειρήνη Τζίβα, ολοκλήρωσε σήμερα  Παρασκευή  τη δικαστική έρευνα για το πλοίο Noor One και άσκησε ...

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πειραιά, Ειρήνη Τζίβα, ολοκλήρωσε σήμερα  Παρασκευή  τη δικαστική έρευνα για το πλοίο Noor One και άσκησε ποινική δίωξη κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη και άλλων τριών ατόμων για χρηματοδότηση και αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης για την μεταφορά , διακίνηση και πώληση των ουσιών αυτών.
Οι κατηγορίες αφορούν εκτός από τον εφοπλιστή και τους συνεργάτες του Νίκο Συντιχάκη, διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Capital, τον δικηγόρο Βαγγέλη Μπαϊρακτάρη, όπως και τον ναυτασφαλιστή Ηλία Τσακίρη.
Το εισαγγελικό πόρισμα θα παραδοθεί σε ειδικό εφέτη ανακριτή ή σε ειδικό ανακριτή διαφθοράς για περαιτέρω έρευνα, λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης. Η εισαγγελέας με παραγγελία της ζητεί επίσης να διερευνηθεί αν έχουν διαπραχθεί τα αδικήματα του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος και της λαθρεμπορίας καυσίμων.
H ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα επί του θέματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση