GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

NOVARTIS! Χειρόγραφο-φωτιά του Σαμαρά στον Φρουζή μπλέκει και τον Σταϊκούρα...

Στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής διαβιβάστηκαν  νέα στοιχεία για την υπόθεση Novartis. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για στοιχε...

Στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής διαβιβάστηκαν  νέα στοιχεία για την υπόθεση Novartis. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για στοιχεία τα οποία προέρχονται από τους υπολογιστές στελεχών της Novartis μετά τις «εφόδους» της Εισαγγελίας διαφθοράς. Σύμφωνα με  πληροφορίες, στο CD υπάρχουν 165 αρχεία από την έρευνα στα αρχεία της εταρείας, συμπληρωματική κατάθεση της προστατευόμενης μάρτυρος με την κωδική ονομασία «Αικατερίνη Κελέκη» με ημερομηνία 9 Μαρτίου 2018 και επιστολές της εταιρείας σε πολιτικά πρόσωπα. 
Σύμφωνα με τα όσα είπαν βουλευτές-μέλη της προανακριτικής στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, υπάρχουν επίσης δύο επιστολές της Novartis με ημερομηνίες 2013 και 2014 προς τον τότε πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά όπου η εταιρεία φέρεται να διαμαρτύρεται για τα ληξιπρόθεσμα οφειλόμενα.
Η πρώτη επιστολή προς τον τότε πρωθυπουργό, έχει κοινοποίηση προς τους κ.κ. Λυκουρέντζο Στουρνάρα και Μπούρα. Η δεύτερη επιστολή τον Ιανουάριο του 2014 προς τον Α. Σαμαρά έχει κοινοποίηση και στους κ.κ. Γεωργιάδη και Στουρνάρα. Και οι δύο επιστολές αφορούν στην φαρμακευτική δαπάνη.
Επίσης υπάρχει και ένα χειρόγραφο του Αντώνη Σαμαρά προς τον Κ. Φρουζή όπου υπάρχουν δύο αριθμοί τηλεφώνου και κατά πληροφορίες και ένα όνομα του τότε υπουργού Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση