GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έρευνα ουσίας και προστατευόμενους μάρτυρες ζητεί η ΝΔ για την υπόθεση Novartis - Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης

«Αν δεν υπάρχει δημόσια δέσμευση της κυβερνητικής πλειοψηφίας ότι θα έρθουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες, δεν υπάρχει λόγος να είμαστε εδώ...

«Αν δεν υπάρχει δημόσια δέσμευση της κυβερνητικής πλειοψηφίας ότι θα έρθουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες, δεν υπάρχει λόγος να είμαστε εδώ», ανέφερε βουλευτής της ΝΔ μέλος της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής που δεν θέλησε να κατονομαστεί.
Βουλευτές της ΝΔ μέλη της προανακριτικής, άφηναν ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής τους και κατηγορούσαν την κυβερνητική πλειοψηφία για μεθοδεύσεις, εκτιμώντας ότι στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να βγάλει αναρμόδια την επιτροπή.
Ενστάσεις προβάλλουν οι βουλευτές της ΝΔ στο ενδεχόμενο να κληθούν άμεσα σε εξέταση τα 10 αναφερόμενα πολιτικά πρόσωπα και επισημαίνουν ότι δεν μπορεί τα πολιτικά πρόσωπα να προηγηθούν των μαρτύρων, διότι αντιστρέφεται η δικονομία αν δεν προηγηθούν οι "κατήγοροι".
Η ΝΔ κατηγορεί επίσης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ότι παρακάμπτοντας το αδίκημα της απιστίας (σ.σ. δεν είναι στην ύλη της προανακριτικής), παρακάμπτεται και η πυρήνας της υπόθεσης που πρέπει να ερευνηθεί.
Η βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στη σημερινή συνεδρίαση, συνέπλευσαν με τη ΔΗΣΥ στην ανάγκη να προσέλθει ο Ευάγγελος Βενιζέλος την προσεχή Τρίτη στην ειδική επιτροπή για να αναπτύξει αυτοπροσώπως τις ενστάσεις του.
Εξάλλου στην επιτροπή έχει διαβιβαστεί επιστολή-αίτημα του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος ζητεί να λάβει γνώση του εγγράφου βάσει του οποίου υπήχθησαν σε καθεστώς προστασίας οι τρεις μάρτυρες.
Πηγή ρεπορτάζ: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση